Sunday, 3 July 2011

Kursus Induksi

Assalamualaikum [-O<


Fuh, setelah 2 minggu berturut-turut aku tak pegang keyboard pc aku nie..akhirnya di detik yang besejarah ini bersamaan dengan 3 Julai aku berjaya!!:D/. Tapi sekejap aje lah kan..ini pun aku curi² masa sekejap duduk office tulis entri, kot lah kan ada kalangan korang yang setia dok menanti entri aku seterusnya.;)) huhu.


Oke lah, tak ada apa lah sangat kan aku nak update kat sini just pengalaman pergi kursus induksi untuk mengesahkan jawatan aku.Ermm, hilang sekejap stress aku kat office bila kursus ini.Ialah tak payahlah aku nak hadap segelintir manusia yang hipokrit di office..ermm..:-< tapi minggu depan aku dah nak kena hadap balik dah..haishh..:-SS.Tak apalah jadikan ianya sebagai satu semangat baru untuk menghadapi nya oke!.Korang pun doa-doakan lah aku yee..


Oke lah geng! masa pun tak cukup..coz lonceng di library sudah berbunyi..kringgggggggggg!!..jumpa di minggu depan oke!:D/

5 comments:

isteri onew said...

:)

Botak said...

utamakan ape yg penting., blog ni kemudian pun boleh..

fana.akim said...

che timah : :)

botak: aku dah abis!!! yeah!!! induksi mission accomplish!!..huhu

eikieyn said...

hehe. pray the best for u, dear. ;)

fana.akim said...

thanks ekin :)

 
Images by Freepik