Friday, 22 July 2011

Ujian saringan (temuduga bertulis)-PKNS(N9)

Assalamualaikum semua[-O<

Oke, kali ini aku nak story mengenai interview exam aku hari Rabu yang lepas kat Seremban.Haishh, agak mencabar lah jugak coz aku tak pernah lah lagi interview soalan objektif 60 soalan macam ini.Biasa aku interview exam suruh buat esei je.Ermm, tak apalah pengalaman baru ni kan.huhu;)).Oke, soalan nya terbahagi kepada 2 section.Section A pengetahuan am dan section B matematik.Overall, section B aku dapat lah jawab coz soalan nya simple lah juga just soalan nak kira cukai itu aje yang aku gagal nak jawab.Apa lagi aku pun main tibai ajee lew..8-}.Bab section A pula, soalan dia aku klasifikasikan sebagai soalan saiko.Haishh, soalan nya adalah mudah sebenarnya sebab ia adalah betul-betul pengetahuan am.Soalan perlembagaan, muzik, sistem beraja, sukan dan sebagainya. kalau orang yang tak update information susah lah jugak kot nak jawab.Contoh terdekat macam aku..:)).Haishh, tapi tak adalah tak boleh jawab langsung, cuma aku tak berapa nak confident je lah jawapan aku itu. Urmm, ap-apa pun aku harap berjaya lah aku dalam temuduga saringan ini.aminnn[-O<. Korang pun doakan la yew..:)>-

p/s: sambil aku bantai cuti 3 hari starting isnin sampai rabu aku pun menyelam lah sambil minum air..:x.Sempat juga lah menyinggah Festival Floria kat Putrajaya.Itu pun aku paksa rela dak taqim, kalau tak , kenalah eden duduk kat office dia jadi mandor tengok orang buat kerja..haisyyhh(:|!Jom Jalan! >:/

::Landscape::

3 comments:

Miss Y and Her World said...

temuduga kat seremban? temuduga apa ya? saya kat seremban jugak ;)

Lelaki Memang Tak Akan Faham Perempuan
Antara Keinginan Dan Yang Dah Tertulis

Elie Lily said...

elie nk sangat pergi festival flora kat putrajaya tu! T_T

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

miss y: temuduga n27 huhu

elie: yeke?takpe, nanti ade lagi pegi ye.. :)

 
Images by Freepik