Friday, 12 August 2011

Dapatkan buku novel lama-lama

Assalamualaikum[-O<


Bagi peminat novel atau buku cerita atau buku komik atau apa² sahaja korang boleh dapatkan buku lama² yang korang nak sangat beli dulu tapi tak ada peluang nak beli time itu:-< **mana taknya zaman sekolah dulu main pinjam² novel je dengan kawan² je ;)).Oke, antara contoh buku or novel yang korang boleh dapatkan macam buku , Egois karya Norhayati Ibrahim, Kau Sayangku karya Bikash Nur Idris, Inikah Cinta karya HM Tuah Iskandar dan banyak lagi>:D<.


Semuanya murah² aje serendah RM5 sahaja mengikut kepada buku tersebutlah lah kan.Kiranya mampu dimiliki!!:D/Oke, korang boleh like Fluffy Bunny Haus dan kemudian dapatkan novel pilihan korang semua:)>-.



::Antara novel Melayu Hits::
:: Novel remaja English::


::Komik!::


::oppsss!!! ini bukan untuk dijual yew. Ini adalah owner kepada FLUFFY BUNNY HAUS






2 comments:

Anonymous said...

Salam. Saya mencari novel Evolusi Semalam by Anis Manja terbitan 1993. Ada tak or boleh tolong carikan? TQ

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

wasalam.Sorry sye takde koleksi buku tu.tapi awak boleh contact terus dengan owner fluffy bunny haus.like je page fb dye k..:)

 
Images by Freepik