Friday, 12 August 2011

Dapatkan buku novel lama-lama

Assalamualaikum[-O<


Bagi peminat novel atau buku cerita atau buku komik atau apa² sahaja korang boleh dapatkan buku lama² yang korang nak sangat beli dulu tapi tak ada peluang nak beli time itu:-< **mana taknya zaman sekolah dulu main pinjam² novel je dengan kawan² je ;)).Oke, antara contoh buku or novel yang korang boleh dapatkan macam buku , Egois karya Norhayati Ibrahim, Kau Sayangku karya Bikash Nur Idris, Inikah Cinta karya HM Tuah Iskandar dan banyak lagi>:D<.


Semuanya murah² aje serendah RM5 sahaja mengikut kepada buku tersebutlah lah kan.Kiranya mampu dimiliki!!:D/Oke, korang boleh like Fluffy Bunny Haus dan kemudian dapatkan novel pilihan korang semua:)>-.



::Antara novel Melayu Hits::
:: Novel remaja English::


::Komik!::


::oppsss!!! ini bukan untuk dijual yew. Ini adalah owner kepada FLUFFY BUNNY HAUS






2 comments:

Anonymous said...

Salam. Saya mencari novel Evolusi Semalam by Anis Manja terbitan 1993. Ada tak or boleh tolong carikan? TQ

fana.akim said...

wasalam.Sorry sye takde koleksi buku tu.tapi awak boleh contact terus dengan owner fluffy bunny haus.like je page fb dye k..:)

 
Images by Freepik