Monday, 19 September 2011

melangkah ke alam baru..trang..trang..trang!!!

Assalamualaikum [-O<

Wah,nampaknya tahun 2011 ini,ramai benar kawan²,sahabat²,rakan² taulan aku semua melangkah ke alam kedewasaan.Bukak² je FB, ada invitation wedding..well,i'm happy for you guys!.Tapi sorry, pada yang aku tak dapat attend majlisnya..so sorry oke!.Apa² pun mesti korang cantik² and handsome² pada majlis itu kan!Gojes!!:x.Jom kita review majlis kawan² aku semua :D

First sekali of coz my housemate liza hamzah a.k.a Norhaliza bukan siti nurhaliza oke!kuikuikui;)).Majlis berlangsung dengan meriah walaupun cuaca hujan masa itu!
P/S:risau bebau dia time hujan::

::my housemate enggament on 10th september 2011::
p/s: si gojes!

::alololo::


::with friends::

next, on 17th september 2011 wedding miza & mamat**kawan kecik² aku dulu;;).Jom tengok si gojes ini!

::time nikah::

::suweett::

::si gojes miza::

::Tradisional::

::English dulu²::

::hidustani::

::Amoi dan apek::

::with Miza::

::with miza and nadia::

Then continue lagi pegi melantak rumah orang pada sebelah malamnya..adoiyaiii..kekenyangan!!Brrrr!!


::with my sis::

:: makaaaaaannn::


::Oke,boleh tido dengan kekenyangan sambil merampas teddy bear kepunyaan adikI-|I-|::

p/s:lepas ini turn aku pulak..ahakz!! Pemuda pemudi di luar sana cepat2 submit borang kat aku oke!Nak wat audition nih!=)).Berangan tak ingat!nyampah mak ngah!:-j






14 comments:

Tomadicci said...

ble lak turn awk... copek2 laa skit...

fana.akim said...

tunggu awak lah kott..cepat2 lah sikit..ahakz!!

Tomadicci said...

hahahahahahahahaha... larikkkk...

fana.akim said...

hahahah..sengal..

ctk said...

hehehhe...cepat2 lah kawen..cam teringin plak bila tengok gambar2 neh...yang versi english,hindi,cina tuh terbaikkkkk :D

Unknown said...

turn ko pulak jgn lupa jemput kitaorng ok hehehehe

fana.akim said...

hahah..beriye je ko nak dtg kan, time aku nti lau ko tak datang siap ko..hahaha..:p

Unknown said...

hehehe..mun pun teringin nak kahwin la..**gatai..

Anonymous said...

teringin pulok nak kawin :P

fana.akim said...

hoho..semua teringin nak kawen ye..gatai.. :-j..kuikui..

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

bilakah jodohku kan tiba? huhuhu


jom la join contest sy :-D

dayan punyer said...

saye pon nak kawen taon ni.. uyeh.. hehehe... walaweyh~ 1st time jmpe org pakai baju kawen hijau biru.. sukenye.. hahaha... penat carik... :) doa² jela jodoh anda dicepatkan.. amin!

fana.akim said...

yna| insyallah kalau dah jodoh tak kemana :)

selipar hijau| wah..dah nak kawen dah?tahniah..huhu..jgn lpe jemput :) ngeee:D

Khuzrin Kamarudin said...

Mak aih.. meriah gilaa...

 
Images by Freepik