Monday, 19 September 2011

melangkah ke alam baru..trang..trang..trang!!!

Assalamualaikum [-O<

Wah,nampaknya tahun 2011 ini,ramai benar kawan²,sahabat²,rakan² taulan aku semua melangkah ke alam kedewasaan.Bukak² je FB, ada invitation wedding..well,i'm happy for you guys!.Tapi sorry, pada yang aku tak dapat attend majlisnya..so sorry oke!.Apa² pun mesti korang cantik² and handsome² pada majlis itu kan!Gojes!!:x.Jom kita review majlis kawan² aku semua :D

First sekali of coz my housemate liza hamzah a.k.a Norhaliza bukan siti nurhaliza oke!kuikuikui;)).Majlis berlangsung dengan meriah walaupun cuaca hujan masa itu!
P/S:risau bebau dia time hujan::

::my housemate enggament on 10th september 2011::
p/s: si gojes!

::alololo::


::with friends::

next, on 17th september 2011 wedding miza & mamat**kawan kecik² aku dulu;;).Jom tengok si gojes ini!

::time nikah::

::suweett::

::si gojes miza::

::Tradisional::

::English dulu²::

::hidustani::

::Amoi dan apek::

::with Miza::

::with miza and nadia::

Then continue lagi pegi melantak rumah orang pada sebelah malamnya..adoiyaiii..kekenyangan!!Brrrr!!


::with my sis::

:: makaaaaaannn::


::Oke,boleh tido dengan kekenyangan sambil merampas teddy bear kepunyaan adikI-|I-|::

p/s:lepas ini turn aku pulak..ahakz!! Pemuda pemudi di luar sana cepat2 submit borang kat aku oke!Nak wat audition nih!=)).Berangan tak ingat!nyampah mak ngah!:-j






14 comments:

Tomadicci said...

ble lak turn awk... copek2 laa skit...

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

tunggu awak lah kott..cepat2 lah sikit..ahakz!!

Tomadicci said...

hahahahahahahahaha... larikkkk...

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

hahahah..sengal..

ctk said...

hehehhe...cepat2 lah kawen..cam teringin plak bila tengok gambar2 neh...yang versi english,hindi,cina tuh terbaikkkkk :D

ABU said...

turn ko pulak jgn lupa jemput kitaorng ok hehehehe

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

hahah..beriye je ko nak dtg kan, time aku nti lau ko tak datang siap ko..hahaha..:p

cik mun said...

hehehe..mun pun teringin nak kahwin la..**gatai..

miratun madihah said...

teringin pulok nak kawin :P

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

hoho..semua teringin nak kawen ye..gatai.. :-j..kuikui..

YNA said...

bilakah jodohku kan tiba? huhuhu


jom la join contest sy :-D

selipar hijau said...

saye pon nak kawen taon ni.. uyeh.. hehehe... walaweyh~ 1st time jmpe org pakai baju kawen hijau biru.. sukenye.. hahaha... penat carik... :) doa² jela jodoh anda dicepatkan.. amin!

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

yna| insyallah kalau dah jodoh tak kemana :)

selipar hijau| wah..dah nak kawen dah?tahniah..huhu..jgn lpe jemput :) ngeee:D

Khuzrin Kamarudin said...

Mak aih.. meriah gilaa...

 
Images by Freepik