Saturday, 8 October 2011

Engagement Aziey and Mael | sweet pink

Assalamualaikum [-O<

Wah, dah lama aku tak update entry tengah malam macam ini;)).Takpa2 sementara mata aku masih segar lagi ini@-), baik aku update entry laju2;)) .Well, petang tadi selamat sudah kawan zaman sekolah aku bertunang..=D>.Congratz to her!! Aziey, you look gojes in pink:x.Patut lah Mael terpikat..auwww..:-j.Apa-apa pun i'm SO SORRY sebab tak dapat datang tepat pada majlis :-<.Seriously, rasa bersalah sangat sebenarnya.Takpalah kita as wakil dari kawan2 oke :)>-.Takmau sedih2 ye :)>- .Dah enggaged nih kena happy selalu :)>-.

Jom kita review sekitar majlis enggaged kawan aku yang sorang nih>:/.Sorry sangat2 coz tak dapat nak snap banyak gambar coz aku datang rumah dia pun dah lambat sangat dah :-<.Baju pun tak proper just pakai jeans with t-shirt plus jacket:-S.Satu dua keping gambar je yang sempat aku tangkap,itu pun pakai camera phone buruk aku nih :-<.Gambar yang lain2 tuh aku curi laju2 kat page fb aziey..:D

::Aziey in pink::

::Hee..Sweet couple :x::

::yang ini pun sama,look!she's gojes right!::

::si cantik dan si comot:-S::


::Pic ini takda kena mengena pun dengan e-day diaorang, saja aku rem
bat dari page dia coz aku tak dapat snap banyak pics time e-day dia:((::

::See! sweet kan diaorang;))::

::hah!masa ini zaman aku and aziey belajar lagi, tengok!muka aku pun takda jerawat lagi tau!;))::

okelah, setakat ini sahaja yang mampu aku kasi korang review, insyallah kalau ada kawan aku yang nak bertunang or kawen aku kasi korang tengok pics lagi k! :)>-.Tapi, bila turn aku pulak nih:-S.

Oke lah baii..@};-






8 comments:

Pendamba Mawar said...

waw

amir aizat said...

lawa lawa semua nya !

Zul Fattah said...

ko bila lagi?

stellaizz said...
This comment has been removed by the author.
stellaizz said...

comel2 belaka

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

zul | aku insyallah..menjelma..doa2 kan lah aku cepat2 ea..huhu

ctk said...

sweet sgt dorg..kamu bila lgi?

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

wah cantiknya majlis ni.... nk buat color purple lah...!!

salam awak nak masuk bloglist WAJIB_KOMEN saya tak. tak perlu buat entry pun..

 
Images by Freepik