Saturday, 8 October 2011

Engagement Aziey and Mael | sweet pink

Assalamualaikum [-O<

Wah, dah lama aku tak update entry tengah malam macam ini;)).Takpa2 sementara mata aku masih segar lagi ini@-), baik aku update entry laju2;)) .Well, petang tadi selamat sudah kawan zaman sekolah aku bertunang..=D>.Congratz to her!! Aziey, you look gojes in pink:x.Patut lah Mael terpikat..auwww..:-j.Apa-apa pun i'm SO SORRY sebab tak dapat datang tepat pada majlis :-<.Seriously, rasa bersalah sangat sebenarnya.Takpalah kita as wakil dari kawan2 oke :)>-.Takmau sedih2 ye :)>- .Dah enggaged nih kena happy selalu :)>-.

Jom kita review sekitar majlis enggaged kawan aku yang sorang nih>:/.Sorry sangat2 coz tak dapat nak snap banyak gambar coz aku datang rumah dia pun dah lambat sangat dah :-<.Baju pun tak proper just pakai jeans with t-shirt plus jacket:-S.Satu dua keping gambar je yang sempat aku tangkap,itu pun pakai camera phone buruk aku nih :-<.Gambar yang lain2 tuh aku curi laju2 kat page fb aziey..:D

::Aziey in pink::

::Hee..Sweet couple :x::

::yang ini pun sama,look!she's gojes right!::

::si cantik dan si comot:-S::


::Pic ini takda kena mengena pun dengan e-day diaorang, saja aku rem
bat dari page dia coz aku tak dapat snap banyak pics time e-day dia:((::

::See! sweet kan diaorang;))::

::hah!masa ini zaman aku and aziey belajar lagi, tengok!muka aku pun takda jerawat lagi tau!;))::

okelah, setakat ini sahaja yang mampu aku kasi korang review, insyallah kalau ada kawan aku yang nak bertunang or kawen aku kasi korang tengok pics lagi k! :)>-.Tapi, bila turn aku pulak nih:-S.

Oke lah baii..@};-






8 comments:

Pendamba Mawar said...

waw

Unknown said...

lawa lawa semua nya !

Zul fattah said...

ko bila lagi?

stellaizz said...
This comment has been removed by the author.
stellaizz said...

comel2 belaka

fana.akim said...

zul | aku insyallah..menjelma..doa2 kan lah aku cepat2 ea..huhu

ctk said...

sweet sgt dorg..kamu bila lgi?

Azza Azman said...

wah cantiknya majlis ni.... nk buat color purple lah...!!

salam awak nak masuk bloglist WAJIB_KOMEN saya tak. tak perlu buat entry pun..

 
Images by Freepik