Friday, 28 October 2011

Freegift dari Nuffnang

Assalamualaikum [-O<

Aku bukan nak story aku dapat BE kat korang, tapi aku nak story aku dapat air percuma dari Nuffnang!! Erk?Air free je pun..;))**Sorry la kalau aku annoyying kan korang.Tapi ada aku kisah??:-.Argh, gasaklah..benda free siapa yang tak suka kan?betul tak?:P.Oke, cuba korang check laju² kat korang punya account nuffnang sekarang cepat!!=D>.Mana lah tau kot adalah kan:-?

Meh aku tunjuk sikit aku punya macam mana>:/

Hah! nampak tak?nampak tak?kalau tak nampak janganlah besar kecik kan mata korang..click je untuk view yang lebih jelas :-j

Ok, kalau kat account Nuffnang korang ada icon air itu, korang click je then korang akan dapattt...


Kupon air free di Chatime Publika!!Kalau korang beli 2 air chatime publika korang akan dapat satu lagi air free kalau korang tunjuk kupon ini kat staff diaorang.Yang lagi menariknya, kupon ini valid selama 3 bulan!! wow!!:-O.ternganga ko bedah! **kasi tutup sikit mulut ok;)).Hah!ok jugaklah kan..tak dapat join event yang besar² dapat kupon free pun jadi lah..ye tak??:D.Tapi jauh kott, aku kat Johor, Chatime Publika ini pulak kat Dutamas:(.Tak apalah, kalau aku turun sana dalam 3 bulan ini merasa la aku..kalau tak turun, ermm..pasrah jelah..:-<.Ada siapa² yang nak ambil alih tak? :D

Untuk keterangan yang lebih lanjut sila semak account Nuffnang korang ok!:)>-
Babai @};-





13 comments:

al_hakim said...

untung la..wuu

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

hakim | cepat2..check acc nuff mane tau dapat jugaks : p

Syahbinar Shuib said...

eh,,sy pun dapat jugak laa !
tapi...takleh nak buat ape, dah laa dok jauh T__T

dhiera said...

huh...xdapat pun~ untung la kamu!

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

Syahbinar | dapat jugak ke??same lah kite..jauh :(

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

dhiera | alah takpe, insyallah coming soon..:)

BisMi Aishah said...

dapat jgk...
he he he..
tp kat mana ek Dutamas tue...
kehkehkehe

noraauliyya said...

saya dapat jugak...tapi...jauh la...

Nazz@Purple said...

ha'a la ada..kalo tak gi tau memang tak tau..tq;)

Syuxer said...

syuk pun ada icon tuh hehe..tapi jauhla heheh

narumi sakura said...

bestnye..naru nye nuff x pnh ade duit so nak usha pon mcam malas je haha..

aleen aiden said...

alin pon dapat.yeayyy!tp xcek lg kedainye ade kat mane.takot sedey mcm kamu kang.hu3

Syairani Tarmizi said...

saya pn dapat gak. tp taktau bila nak pergi sana. tak sempat skrg bizi.heheh :)

 
Images by Freepik