Thursday, 10 November 2011

Ketahui tarikh lahir dalam kalendar Islam

Assalamualaikum[-O<

11.11.11 wow!! cantikkan tarikh ini?:D.Tapi apa yang ada sebenarnya pada tarikh yang cantik, tersusun ini??Erm, entahlah maybe sebab senang nak ingat kot..al-maklumlah makin lama makin tua kan..;)).Apa yang penting sebenarnya adalah intipatinya.Orang selalu ambil dan menggunakan kalendar orang putih ini kan, ialah Jan,Feb,Mac,April..:-@.Cuba kalau kita guna kalendar Islam kita pula..Muharram, Safar, Rabiul'awwal.......apa macam?oke tak?:D/.

Korang mesti tak tau kan tarikh lahir korang dalam kalendar Islam..Ermm, ialah biasa sangat sambut birthday ikut kalendar omputih nih sampai leka tak tahu apa tarikh lahir kita dalam kalendar Islam:-<.Takpe, jangan risau..meh aku bagi korang satu cara untuk tahu tarikh lahir korang dalam Islam. Jom cekitdout!!!>:/

Korang pergi kat Tarikh Lahir mengikut Kalendar Islam.Lepas itu masukkan je tarikh lahir korang kat situ..then nanti korang akan tahu bila tarikh lahir korang:D/

::Click untuk tumbesaran::

Hah, korang punya tarikh lahir pula macam mana?dapat dah?;))

Aku punya tarikh lahir adalah pada 14 Jamadil Awal

Ini pula perwatakkan orang yang lahir pada bulan Jamadil Awal;))

"Perwatakkannya baik.Mungkin dia akan mendapat pangkat besar,menjadi orang berpengaruh atau kaya tanpa diduga.Dalam pekerjaan ramai yang suka.Sifat negatif dirinya termasuklah kurang sabar, hatinya keras dan mudah marah"

Erk??:-SOklah pada sesiapa antara korang yang nak tahu rahsia peribadi korang dalam bulan Islam click je kat website Ketahui Rahsia Peribadi dalam Bulan Islam

babai..@};-

p/s: tok kadi mesti busy hari kan..nak menikahkan orang..;))





2 comments:

Nyamuk Terbang said...

18 rabiulawal 1413 ^^

DOMU-KON said...

thanks tau..misz Domu 6 jamadil akhir 1410...

 
Images by Freepik