Thursday, 10 November 2011

Peluang untuk MAKEOVER secara PERCUMA!!


Assalamualaikum[-O<

Haluuuu...apa bikin korang?ada ok ka?mata sudah mengantuk kah?Ok, sekarang kasi buka mata korang seluas-luasnya@-) sebab aku ada good news untuk korang yang mana yang tak cantik tuh lah kan especially:-**ok aku gurau :D

Good News yang aku maksudkan adalah dimana Dya Romantika Resource memerlukan 150 wajah untuk di make over kan:D/.Antara 1 November 2011 sehingga 29 March 2012 Dya Romantika Resource ini memerlukan 1 bulan 30 wajah wanita untuk di makeover kan secara PERCUMA!!.Jangan risau..:-jtak kisah pun korang ini orang apa, janji rakyat Malaysia:)>-.


Hah pada siapa-siapa yang berminat tuh, apa lagi.

SMS @CALL:

YES, SAYA NAK CANTIK @ YES, SAYA PERLU BANTU KAMU!
beserta dengan nama,no.phone, pekerjaan sekarang@ student:nama IPT korang ke

Alamat email : dyaromantika@yahoo.com
sms@call : 013 6030370






9 comments:

yqnq ellyana said...

waa sgt menarik laa..nak join boleh? tp malu2 nieh..huhu..dekat mane n biler yer?

Miss Nurul Atikah said...

teringin jugak.. tapi segan laa... huhuhhu..

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

yqnq | boleh check kat wesite dya romantika tuh..huhu..lau tak pon sms je no yang tertera tuh :p

Miss | huhu..mahu tapi malu..ahakz!!..ngade..

abah khalisha said...

abah leh join tk

Mrs & Mr ArMy said...

waaa best nyer teringin tp kt mne erk,.huhk malu la plak,.

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

abah | anak perempaun abah boleh..wife abah pon boleh..tapi abah mana boleh..huhu..abah bukan gugurl :p

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

mrs | erk?not sure lah katne mrs..huhu..better awak check website blog dya romatika resource or call no yang tertera.. :)

ArxarNadhirah said...

interesting. pegi la try yang :)

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

axar | kite tak cantik cam azar..huhu..malu..

 
Images by Freepik