Tuesday, 8 November 2011

Yeah!!! BE dari nuffnang!!

Assalamualaikum[-O<

Mula-mula nak kasi korang tunjuk yang ini :


Terima kasih Nuffnang:x.Walaupun orang lain dah beriban-riban dapat, aku tetap bersyukur
at last nuffnang pandang juga blog aku yang tak seberapa ini untuk tempatkan iklan GAP.**First time kott aku dapat;))

Hah, pada siapa-siapa antara korang yang suka bebeno membeli barangan keluaran GAP ini, paling minumum RM200 dalam satu resit je,korang boleh lah jadikan adik ke, anak sedara ke, anak ke..urmm, tak kisah lah siapa pun janji budak kecik :D untuk dijadikan muka baru dalam pencarian GapKids & BabyGap! Jom tengok poster bawah >:/

Ok, clear kan?;;)So hurry up guys!!! :D/.Rampas peluang keemasan ini di tempat photoshoot diaorang kat One Utama and Pavilion!!

p/s: apa lagi click la kat iklan kat atas,kiri, kanan, bawah,depan, belakang korang tuh;))

Love nuffnang@};-Babai!!


@};-




4 comments:

Saiazuan said...

lama x dpt BE..

DOMU-KON said...

Misz Domu nak jugak tapi xtau nak wat cmne.. huhu..kongsi dua la ley?ahakz

yusuflaili said...

tahniah atas usaha awak jugak!!.

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

Alhamdulilah..rezeki :)

 
Images by Freepik