Tuesday, 20 December 2011

Contest Back To Black : Cover Ur Modesty

Assalamualaikum [-O<


Ok guys!let's move to contest mood today!!Kali ini, contest dari Miss Librarian kite kakak Maera:D/Contest ini agak menarik sebab menampilkan ciri-ciri muslimah.Kalau korang nak join contest ini, jom check it out! >:/

1) Create and post one entry entitle "Contest Back To Black : Cover Ur Modesty

::Ok!Seperti yang sedia ada.Aku dah buat entri yang bertajuk seperti yang dikehendaki!::

2) Attach the contest banner, and link it to this entry.


 3) Attach one picture of you, WEARING A MUSLIMAH ATTIRE IN BLACK ONLY. meaning, cover ur aurah ;)


So, aku jadikan gambar aku yang ini sebagai syarat no 3 :)

4) Describe WHAT DID YOU WEAR and FROM WHERE YOU BOUGHT THE ATTIRE

What did you wear & from where you bought the attire: 
Dalam gambar diatas, aku memakai dress hitam polka dot paras lutut dan dipadankan dengan tudung express warna hitam juga.*all in black;)).Dress itu aku beli kat kat Kota Tinggi,nama kedainya  "POPTEEN" & Tudung yang aku pakai takda kat mana-mana kedai sebabnya mak aku yang buatkan:D

5) Copy paste this link into your entry and make it hyperlink.

 ARDINI HUMAIRA - http://www.ardinihumaira.com 
KHUMAERA ISMAIL - http://mid-sayang.blogspot.com 

Ini pun aku dah siap-siapkan dah link nya sekali 

6) Dont forget to like fan page ARDINI HUMAIRA and mine, KHUMAERA ISMAIL 

Fan page Ardini and Khumaera pun sudah aku like*ce tengok ada tak?;))

7) After all done, copy paste your entry link into this entry comment.
Ok!dengan ini aku dengan lajunya men-submit entri aku kat entry Khumaera!:D/

p/s:apa lagi jom join 

YANG TERTUTUP ITU INDAH 


7 comments:

.: iEyLa :. said...

gudluck dear!!! comey2.. :p

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

menutup aurat itu yg terbaik. =) mekasih join adik. tunggu due date tau. mungkin MYSTERY PRIZES akan direveal hari ini. jenguk2 blog k ;)

Fana | Aqim said...

Ieyla | thanks dear

Khumaera | yes for sure..thanks :)

Ckin Kembaq said...

Gud luck naa.. ^_^

Juliet_iRa~" said...

comel!

good luck!

Tomadicci said...

anak siape laa nie...

Fana | Aqim said...

toma | anak pak akim :p

 
Images by Freepik