Thursday, 29 December 2011

Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum[-O<

Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011

Yipie!!Kalau korang blogger yang baru bertapak macam aku nih apa lagi jom lah follow aku sekali untuk menyertai segmen Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com.Banyak faedahnya,selain dari korang dapat follower la kan..korang boleh jugak beramas mesra dengan blogger-blogger lain.Al-maklum lah dunia blog ini kan luas, setiap hari ada je blog baru yang didaftarkan.Ermm, so apa lagi jom tambah kenalan dengan menyertai Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com

Macam mana nak join?Senan je..korang follow syarat dibawah : - 

Syarat-syaratnya : 
  1. Terbuka kepada semua blogger.
  2.  Buat entri bertajuk Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com 
  3. Sila copy coding segmen ini dan masukkan ke dalam entri tersebut (Klik pada coding di bawah dan tekan Ctrl + C untuk copy).
  4. War-warkan tentang penyertaan anda kepada pengunjung-pengunjung blog anda. 
  5. Blog anda wajib ada shoutbox a.k.a kotak menjerit supaya senang nak tinggalkan jejak. 
  6. Anda mestilah seorang yang selalu update blog dan yang rajin blogwalking. 
  7. Setelah siap, letakkan URL entri tadi ke dalam ruangan komen entri ini.
Easy as Air batu campur kan!! Apa lagi jom sama-sama memeriahkan segmen kakak kita sorang ini;))

Babai@};-


4 comments:

Amni said...

alamak.. blog kiter tak de shoutbox.. sebab kadang2 orang suka spam.. huhu..

btw, selamat berkenalan dear..=)

Nelly The Strange said...

nelly tak aktif dah sekarang .. -.-

Mia Liana said...

Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta ke-71 yang join... :)

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini & follow .. =)

 
Images by Freepik