Friday, 9 December 2011

Terima kasih nuffnang sebab bagi present Nokia!

Assalamualaikum[-O<

Syukur Alhamdulilah[-O< murah rezeki aku bila nak dekat akhir-akhir tahun nih ;)).Mana taknya Nuffnang sangat lah bermurah hati bagi hadiah;)).Nokia pula tuh:-j.Korang jangan jeles ok:-.Nak tengok Nokia ape?;))


Meh sini aku tunjuk kat korang>:/



Amacam?style tak?:>.Well, di kesempatan ini aku nak say thanks to nuffnang kerana.....memberi aku BE pada bulan ini;)).



Tapi, kalau nuffnang nak bagi phone nokia tuh pun boleh jugak :D.Aku menerima dengan hati yang berbunga-bunga>:D<

Oke bai;))



11 comments:

abah khalisha said...

cantik tul hp tu..hp baru tk beli-beli lg ni sejak anak abah rendam dalam air..hehehe

Fana | Aqim said...

haha..dye mintak talipon gak tuh..:p

saya_arief said...

tahniah2..
;D

LydSunshine said...

Tahniah. Kalo dpt henpon tu bestnye lah.,

LaLa said...

join contest ke apa?
best nya dapat fon :)

cik Kartun said...

bek nye nuffnag huhu
nak gak :D

mokcik-ann said...

bestnyer kalu dapat jugak henpon..

Outbound Malang said...

mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

Outbound Malang said...

mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

haffizmohdnoor said...

wah..mesti banyak BE dapatkan.. jelesnyer :)

aReLaN said...

ble sebut psl BE,sedih dibuatnya.waaa...asal la lme sgt BE tak singgah kt my blog.tp klu dpt handphone tu lg best.huhu

 
Images by Freepik