Wednesday, 4 January 2012

Grapevine masyukk...

Assalamualaikum[-O<

Kali ini aku nak share satu maklumat dengan korang;)).Alah, korang pun dah tau dah agaknya..aku je yang agak tertinggal ke belakang.

Mesti ada yang dah cashout dah pun kan;)).Baiklah, korang tau apa itu grapevine?ermm, bukan anggur and bukan juga penggangur ye kawan-kawan[-X.Grapevine ini adalah sebahagian daripada nuffnang juga.Grapevine ini sama je macam iklan nuffnang, churp churp and banyak lagi lah ads yang dah memang sedia pasang pun kat laman social korang:-j


Kalau ada yang belum tahu and belum ada pun grapevine ini.Hah!apa lagi join sekaki dengan aku meh>:/.Tak salah pun cari duit pocket lebih, tapi kalau nak menabung online pun lagi bagus..kumpul banyak-banyak sampai jadi riban-riban okeh! ;))


Step nya sangat simple and mudah sahaja! 


First sekali : of course korang kena la create account churp churp dulu oke 
click DAFTAR  CHURP CHURP 


selepas itu korang ke sini GRAPEVINE





Hah, apa lagi..korang masukkan lah email korang dan kongsikan kepada kawan-kawan yang lain:)>-


cepat -cepat daftar oke! :)>-

3 comments:

Nalisa Syahira said...

ooooooooooooo , okay , ahha .

mizerni said...

woweeeeee..lagi2

Paris Lipton said...

ok baru tau, patot semua update pasal grapevine, tp buat dunno je...hahaha

 
Images by Freepik