Wednesday, 18 January 2012

Hatta Dolmat ada buat Sale!!

Assalamualaikum[-O<

Tiap-tiap tahun merupakan tahun kahwin bagi semua orang kan!Tiap tahun mesti adalah punya orang nak kahwin..kan..kan..;)).Erk?Aku pun Insyallah akan menyusul:.So, pada korang yang plan nak kahwin tahun ini, dah prepare ke belum:-/.Al-maklumlah kan walaupun wedding nya hujung-hujung tahun tapi persediaan itu wajarlah dibuat sikit-sikit ..betul tak??:)>-.Contohnya, pergi kursus kahwin**aku belum pergi ,pilih warna tema ** belum juga, beli barang hantaran** lagi lah tak terpikir nak beli barang apa :-S


Erk??Memandangkan belum buat apa-apa preparation lagi, jom aku nak share sale baju Hatta Dolmat dengan korang kott la kan korang nak havoc sikit wedding korang nanti. Hatta Dolmat uollz..**itu pun kalau ada budget lah kan:-S Jom cuci mata! **cuci je...;))














**Haaa..Dress yang ini kalau tak silap Sheera Ayub pernah pakai waktu dia bertunang dulu


Hah!Apa macam?Cantik kan?Sebenarnya ada banyak lagi collection Hatta Dolmat yang sale!Korang boleh view sendiri ok!:)>-  So, apa lagi, yang mana dah kira-kira nak spent budget lebih  for your wedding dress boleh lah direct pergi ke Hatta Dolmat couture  sendiri oke:D
Click sini dan sini sekali 


10 comments:

mizerni said...

wah kawen ngan ank dato' o dato' je r kalo ak dpt pkai baju nie..ngan hatta pn ok gak..=)

Fana | Aqim said...

mizerni | hamboi..pantas sekali yaa..huahaa..berangan je weii..$$$$$

Zul Fattah said...

erm.. x tau nk pilih yg mana.. smua cantik2 je

Apik Pehe said...

yang tu nanti kena tunggu apik ader duit dulu..hehehe

aReLaN said...

wow...memang mengancam.hoho

ps :tadi tkleh bukak blog ni sbb ada malware warning.hmmm

amir aizat said...

semua cantik lah ! haha

Fana | Aqim said...

wow pengkomen aku semua nya laki...hahah..korang pulak yg teruja ye..huhu..

arelan| lol yeke?adess..

Lulu Caldina said...

semuanya lawa.. baiknya, tolong promosi.. :)

Terkini di Lulu-Pages...

Adam Haiqal said...

baju rekaan beliau memang terbaik!dan hasilnya begitu membanggakan!:)

Paris Lipton said...

giler cantekkkkkkkk!
blnje kite!

 
Images by Freepik