Wednesday, 25 January 2012

Info | semak penyata kira-kira pinjaman PTPTN

Assalamualaikum[-O<

Bagi korang yang tak tahu nak semak baki pinjaman PTPTN korang, jom aku tunjuk satu jalan.Kalau dulu memang boleh check through website PTPTN je kan.Tapi sekarang aku cari dah tak jumpa dah..so, korang boleh check baki pinjaman korang di...... 


Hah, korang boleh check baki pinjaman korang laju-laju sekarang ok:)>-.Tapi, mungkin baki tuh taklah terkini..kalau nak lebih terkini korang boleh hubungi Unit Lejar Pinjaamn PTPTN ok!Call direct teross..:)>-


Click sini laju-laju sekarang!

Ok, Terima kasih ;))



5 comments:

Touya K II said...

mencari cara semak pinjaman KPTM

Fana | Aqim said...

touya | maaf kalau kptm tak dapat nak tolong, maybe boleh direct teros ke bahagian yg berkenaan :)

aReLaN said...

selamat menyemak la ye utk sme yg terlibat.hehehe..

iz said...

no pinjaman x tau.. =(

Eyeme said...

baru nak relax..dah teringat hutang ptptn -.-'

 
Images by Freepik