Tuesday, 10 January 2012

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

Assalamualaikum[-O<

Give away contest kembali!!! :D/
Hah!apa lagi kengkawan jom join GA nih! senang je..tak susah mana pun..

Syarat-syarat : 
 1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols) 
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh. 
 3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
 4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat sini dan sila isi maklumat yang diperlukan : URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)


Hadiah??ermm, kelainan nya GA ini adalah korang boleh pilih sendiri korang nak hadiah apa...jom tengok apa hadiah yang korang boleh pilih..>:/




Pilih je mana yang korang suka..**itupun kalau menang la kan ;))
Click sini 

Oleh yang demikian aku tag sama blogger :

1. eiyla 
2. Cik Tikah 
3. Rara 

Best kan!!Apa lagi jom sama-sama memeriahkan GA cik Nemo kita nih!!;))

4 comments:

.: iEyLa :. said...

cantiknye beg no. 5..
t free i join k..tq dear..

Fana | Aqim said...

haha..rugi ooo..tak join..cepat2 join..huhu

aReLaN said...

gudlark ye.hehehe..sume hadiah pompuan je.hmmm

Fana | Aqim said...

hahah..kalau barangan lelaki, mesti dah tag kat arelan dah :p

 
Images by Freepik