Thursday, 12 January 2012

Perubahan pada blog

Assalamualaikum[-O<

Untuk tahun 2012 nih, aku rasa macam nak buat perubahan sikit pada blog aku nih:-/.Ialah, header pun buruk macam tak ada seni je aku rasa .Korang jangan gelakkan blog aku pulak ea :((.So, ada siapa-siapa tak yang bermurah hati nak buatkan aku header baru secara PERCUMA:D.kalau lah ada, akan ku sayang beliau ketat-ketat>:D<.Aku bukan tak boleh buat sendiri, tapi kemalasan dan ketiadaan masa tuh jadi kengkangan pulak :-S.Tapi, tak apalah, akan aku cuba sedaya upaya ubah apa yang patut pada blog aku nihL-).


So, pada korang semua, kalau ada cadangan yang bernas, janganlah segan silu nak share ye.Cadangan dan kritikan korang sangat membantu dalam dunia aku sebagai seorang blogger :D


Sebelum itu, click lah sini 


Sekian @};-

12 comments:

liyana said...

header blog saya lagi buruk kot~

hehe..

Fana | Aqim said...

haha sama-sama buruk..oppss:d

Adam said...

header tu unik sebenarnya. hehe

Fana | Aqim said...

unik??nak menangis rasenye bile aam cakap cam tuh..ades @_@

.: iEyLa :. said...

hurmm..xyah ckpla..
header i pon tak bertukar2 pon.. :)

Papa PUSS said...

salam

blog saya nye header lagi biasa,
tu yg tgh rajin nak wat segmen.
jemput2 la join kalau sudi..;)

Fana | Aqim said...

ieyla | haha..same lah kite..

papa puss | camne segmen tuh?tak paham..:-?? anyway nak mintak satu rabbit..hahah..

ila said...

kite pom tak pandai decorate2 blog nie.huhu

ShahzCudin said...

ok jugak tu klo tukar..bkn kata yg ni x best tp bg nafas baru org kata..bru semngat nak blog lg..

Penjual Reflesia™ said...

betoi jugak cakap shah tu dear.. syieda pun nak bagi semangat baru kat blog ni.. ontheway..hihihi same2 la kite bagi semangat dekat blog kite.. =.=

aReLaN said...

sme la.kalau la ade orang sanggup buatkan header memang best.bayar sket pon tkpe.malu lak rse ngan header blog sndri yg ntah pape.tkde jiwa seni langsung.hahaha

Mak Usu said...

Mak Usu tag anda.. :)
http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/01/peraduan-blog-paling-cun-by-muashri.html

 
Images by Freepik