Wednesday, 1 February 2012

Alcohol dalam coke?

Assalamualaikum[-O<


Ermm, biar betul???:-O Bergelen-gelen aku minum dah nih:-S.
Semoga kita terpelihara daripada segala kesulitan[-O<

12 comments:

aReLaN said...

nasib baik la diri ini jenis takleh minum air bergas terutamanya coke.hehehe...

Fana | Aqim said...

arelan| fuh..nasib baik..bagus jugak ea ko tak minum air gas!good for health! :)

Yana Libra said...

kena tengok betul-betul gak..

tu surat khabar negara mana?

kat botol coke malaysia yang di produce di malaysiakan ada tanda halal jakim?

kena tentukan betul-betul dulu kesahihan dia~ :)

Fana | Aqim said...

yana| ermm, tuhlah..recipe nih adalah dari tahun pertama dia buat coke nih tahun 1886.tapi sekarang nih tak pastilah kandungan recipe tuh camne..just bagi info je supaya kita semua lebih berhati-hati akan produk luar negara nih :)

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
wah!!

ada alkohol

6__9

dah minum. erk
ciss!!!!

Jemput ziarah membaca entri pakcik.. ;)
syukran..entri terbaru :


Tahan air kencing punca kerosaKan buah pinggang dan pundi kencing


entri sebelum ni :

Cara meringankan solat dalam Islam


Under Guise Of Friendship

LiNda said...

huaaa..betol ke? dah banyak betol linda minom air coke...

cIKhA said...

salam..
nasib baek da tak rasa nak minum air ni..ade alcohol ek

Cik tikah said...

erk? ada alchohol? serius? better jgn minumlah kalau mcm ni.

♥ p a a n i ♥ said...

memang jarang minum air bergas.. hihi

discrims said...

kalau btol fakta ni tak lama lagi kena saman la jakim..macam mana jakim boleh keluarkan logo halal sedangkan ada 8 0z kandungan alcohol..banyak 2

Eein Azryn said...

tak berapa sangat minum air gas. ^__^ tapi kalau betullah, berhenti la minum air bergas ni. minum air putih je cukup. hehe.

ABU said...

errr betul ke ni..

 
Images by Freepik