Thursday, 16 February 2012

Persediaan menjadi Ibu

Assalamualaikum[-O<


Hello!Guys..Ermm, maybe kali ini entri aku agak keibuan sedikit.Tapi ok what!Tujuan ber-blog itu kan untuk share maklumat betul tak?;)).Oklah, aku teruskan cerita aku dengan pertanyaan mommy to be!! Terkezut dik kak oii, tanya aku pasal mana nak cari keperluan baby ek dengan harga yang patut-patut lah kan temah oii:-j

Yelah kan..sebelum beranak nih, macam-macam nak kena fikir kan.Mana nak berpantang?nak beli apa untuk keperluan baby?kalau beli pink nanti kang keluar pulak boboy macam mana pulak kan?So, that's why lah persedian untuk ibu mengandung itu penting sama penting macam kita buat persiapan nak kahwin jugaklah kan;)).

So, meh sini aku nak share dengan pencarian aku yang sekejapan before boss memekik panggil aku masuk bilik dia tadi!Opps!!:-S

Untuk checklist sebagai persiapan untuk si ibu, si anak tak kisahlah masa kat hospital or tengah berpantang sekali pun semuanya hanya ada di.........  laman sensawang yang informative! :)>-

Hah!Bila dah ada checklist mestilah nak beli barang baby kan..Nak beli kat kedai, tak larat lah pulak kan nak berjalan.Tak payah susah korang boleh beli online je sekarang nih, tup-tup siap sampai kat rumah dah!:D/

Online baby Shop! 

Onebabyworld
Mybbstore
Babymanja
Sweetbabyshop
fablousmom
Babyjaya

Hah!apa lagi terjah yok!!

semoga kandungan  mommy to be sihat-sihat belaka ye [-O<

Terjah sini



8 comments:

ShahzCudin said...

lama lg nih nk smpi masa tu..

Yana Libra said...

Sape mommy to be tu~~~

bukan fana kan?? huhu~


p/s:dah klik churp2 awk~~ :D

aReLaN said...

aish...dah tak sabar nak jadi ibu ke???hehehe

LiNda said...

bestnye kalo dapat jadi mommy to be..hihi..tapi lambat lagi kot..huuu, kne jadi wofe to be dulu

Fana | Aqim said...

shaz | haha..tersangatlah lama :p kawen pon tak lagi..

Fana | Aqim said...

yana | huish..mestilah bukan fana..kawan fana lah yana..saje share dgn dye :p

Fana | Aqim said...

arelan | hahhaa..tak sabar bile tgk anak orang..hahah

Fana | Aqim said...

linda | hah!apa lagi..cepat2 lah linda..hukhuk

 
Images by Freepik