Wednesday, 29 February 2012

Pilihan Tema warna untuk perkahwinan

Assalamualaikum[-O<

Hello semua!! :D/.Haish, agak lewat semesta juga aku update entri kali ini;)).Tak apa lah, janji aku update ye tak?;)).Ok!kali ini aku nak mintak pendapat and pandangan korang untuk warna tema satu event aku tak lama lagi:ahakz!:-j.Tapi, memang lama pun lagi lah kan:-S.Yelah, nak kahwin ni, bukan senang..macam-macam yang nak kena settle kan..betol tak mandat-mandat pengantin semua?:-/


Aku pun tak ada lah nak buat majlis gilang gemilang..apa yang aku impikan adalah sebuah perkahwinan yang simple and just nice..juga perkahwinan yang diredhai[-O<..Aminnn..InsyaAllah..doa-doa kan ye kawan-kawan:)>-


Jom kita review color yang menarik jom;))


Purple cream
Lavender + Tiffany
Green + Ivory 


 Pink +Purple


Green brown


Purple turqoise


Green and white 


Red Velvet


Emerald Aqua 


Hah!Ini adalah antara color yang aku review..nampak menarik..tapi tak tau lah yang mana sesuai:-/..Kalau boleh yang senang cari lah..;)).Setakat ini aku berkenan yang purple:D.Tapi entah la ek..oke ke? apa lagi, tolong la aku:(

Sebelum tuh, nak tengok binatang comel tak?Hah!Jom tengok sini;))


13 comments:

.: iEyLa :. said...

hurmm..kalau i sah2 pilih purple pink @ purple turqoise tuh.. :)

Fana | Aqim said...

wah...cantik kan..tuh lah..berminat gak ngan kaler purple..ermm

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

green + ivory sgt sweet =)

Fana | Aqim said...

kan kan..nampak soft je..huhu..sejuk je mata memandang..huhu :p

thanks :)

Ejam said...

wahh... dah nak kawen ke? congrat...maaf lewat... :)

kalu saya. saya pilih.
purple + turqoise + white = nampak cantik... dan sejuk dlm masa sama.. :D

Fana | Aqim said...

huhu..lambat lg ijam..survey2 je dulu..baru nak prepare la katakan :p

ermm, yeke?cantik jugak tuh..tapi tuh lah..semua nye cantik2..tak tau nak pilih mane..sob..sob..

KuuSyafiqah(FS) said...
This comment has been removed by the author.
KuuSyafiqah(FS) said...

tahniah.!

cantik2 plihn wrna tu.
mcmna klau, red velvet.?
heee.
tpi purple cream lawa jugak.
emm.
green ivory lah.
yg tu lawa.

Fana | Aqim said...

hoho..banyaknya cadangan..ermm, anyway thanks ye :)

myu said...

Pink + purple tu kombinasi warna yang lawa :)

Nur Fajar said...

tahniah sis :)
selamat pengantin baru.

cadangan,ermmm,pink purple sebab tak pernah jumpa lagi kahwin guna warna ni.

Fana | Aqim said...

Thanks nur fajar :)

ermm, pink purple ke?tapi fana tak minat pink la plak..:-/.Tapi takpe..thanks for your respond dear :)

zafira othman. said...

vote for turqoise hehehe

 
Images by Freepik