Thursday, 23 February 2012

Skim Latihan Graduan | ditanggung oleh kerajaan

Assalamualaikum[-O<

Lai, lai, jom kita belajar yok!>:/.Aku dapat info yang Segi Collge Kuala Lumpur ada menawarkan skim latihan untuk lepasan Diploma dan Ijazah yang tidak bekerja dan juga yang sedang berkerja.Tiada yuran pengajian dikenakan malah yang berada di luar Kuala Lumpur anda akan diberi penginapan dan juga pengangkutan.Kemasukkan adalah pada bulan Mac.Untuk pengetahuan korang semua, semua cost pengajian ini adalah ditanggung oleh Kerajaan mean it's FREE!!Malah, korang dapat elaun lagi tau!
Click sini
Skim Latihan Graduan 

 1. Skim Latihan ini ditawarkan untuk lepasan Diploma dan Ijazah yang bekerja atau tidak bekerja.
 2. Kemasukan pada bulan Mac. 
3. Mod pengajian adalah separuh masa 
4. Elaun untuk yang bekerja adalah RM200 dan untuk graduan yang tidak bekerja adalah RM500 sebulan. 
5. Kelas akan diadakan pada hari jumaat (ptg) sabtu dan ahad (full day) 
6. Tiada caj bayaran dikenakan kerana ditanggung kerajaan.
So, pada sesiapa yang berminat korang boleh emailkan ke halimatussakdiah@segi.edu.my:)>-
Aku nak juga join kursus sijil ini, tapi macam tak ada masa la pulak, ialah nak travel dari JB-KL every week lagi then nak cuti on Friday lagi..banyak comitment sebenarnya.So, pada korang yang memang dah ada peluang nih, jangan lepaskan ok!Ilmu tak datang kat kita tapi kita yang kena cari.Betol tak??;))
nak wangi???Meh sini 

Jom terjah SEGI COLLGE

4 comments:

Diyana Norman said...

sy x lepasan ijazah lagi huhu

Rafflesia™ said...

syieda dip je.. hihihii

aReLaN said...

kalau la diri ini ada masa dan semangat untuk masuk latihan2 camni.wuuuuu

nur chahaya abadiey said...

salam.
wah..bestnye.tp degree pon hbs lg..huhu

 
Images by Freepik