Thursday, 9 February 2012

Ujibakat terbuka!

Assalamualaikum[-O<



Hah!apa macam?tertarik?menarik? apa lagi korang boleh datang 8 dan 9 febuari 2012 untuk audition jadi pemuzik di Level 24,MAS Building,Jalan Sultan Ismail bermula pada pukul 9.00 a.m sehingga 1.00 p.m;))


syarat?


. Malaysian citizens aged 18-30 years.


2. Healthy body, sane and not handicapped.

3. Minimum requirements Malaysia Certificate of Education (SPM) or equivalent.


4. Can read and write well, as well as fluent in Malay.


5. Have knowledge in the field of music.


6. Be gifted and talented in playing modern or traditional musical instruments.


7. Can communicate well.


8. Skills in reading music notes are the advantages of the participants.


9. Drug abuse is not involved with.


10. One-year contract with JKKN.



Jangan lupa bawa dokumen asal korang sekali tau!**Penting nih 
IC,resume, gambar 4r and musical instruments sekali oke!:)>-

P/S: Kalau ada bakat tampilkan bakat anda itu oke! 


Click sini


Pada yang nak menampilkan bakat tuh aku ucapkan wish of luck oke! 


iklan penuh disni 


jangan lupa click sini sekali! 

5 comments:

Fisha Adura said...

uwahhh..tapi syg sy xde kesempatan nak try.haha.
jom ke blog sy gak..baca entry n komen k

Fana | Aqim said...

lol..takpa2..insya Allah..akan ada rezeki lain :)

aReLaN said...

gudluck buat sume yang nak mencuba tu ye.hehehe

Cik tikah said...

wah!!! :) fana masuk ke?

Fana | Aqim said...

cik tikah | uish..takdelah tika..fana takde bakat men alat muzik pon..huhu..

 
Images by Freepik