Thursday, 22 March 2012

Ganjaran hebat dari Nuffnang

Assalamualaikum[-O<

Wah.rezeki dipagi hari:D/.Tak sangka sebenarnya aku masih lagi boleh dapat BE dari Incek Nuffnang!;;).Mana tak nya, dah lah jarang update, traffic pula semakin hari semakin hampeh..8-|.Apa-apa pun, syukur alhamdulilah, Incek Nuffnang masih lagi pandang blog buruk aku nih:D.


Nak tengok Be apa yang aku dapat?;;)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 Tadaaaaaaaaaaaaaa




Aku dapat Q1 Maxis iPhone 4S.Tapi, taklah sampai beriban-riban aku dapat biasa-biasa je..;))haishh, kan best kalau aku dapat Iphone 4S nih free>:D<.Opps!Terlebih sudah..:P.


Kalau suka boleh lah click sini ye  

Babai>:D<



6 comments:

Errah said...

bestnye..camana nak dapt tu..kita pasang iklan nuffnan tp xnaik2 pun

M@W@R Q@SeH said...

tahniah...epy blogging

CikLilyPutih said...

bestnya dapat BE. done follow. http://www.ciklilyputih.com

Hann DK said...

wahh.untungla..epy blogging.jemput singgah blog saya ek?
ada info hangat yang terkini :P

ada juga tips untuk dapat BE ..TROLOL

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Yeay dapat BE...Hehehe baru dapat jugak seketul BE kelmarin

Ain Jia said...

thniah2 :D

 
Images by Freepik