Thursday, 12 April 2012

International Johor Horses Show 2012 Expo & Carnival

Assalamualaikum[-O<

International Johor Horses Show 2012 Expo & Carnival is comingggggggg!!:D/.So, apa tunggu lagi kawan-kawan..yok sama-sama memeriahkan lagi acara ini dengan datang ke Universiti Teknologi Malaysia,Skudai(UTM).Ada macam-macam aktiviti menarik yang boleh korang join dalam IJHS 2012 ini;)).Bawaklah family, kawan-kawan untuk join aktiviti seperti dalam poster kat bawah nih
                                       Date:12 – 15 April 2012
                                       Time:09.30am – 6.00pm
                               Location   :
Dataran Alumni dan Padang Kawad,

Universiti Teknologi Malaysia,

81310 Skudai,

Johor, Malaysia.
p/s: perasmian akan diaadakan pada 14 April 2012 (Sabtu)
Haaa..topi nih korang takda lah dapat kan..sebab topi nih untuk petugas sahaja..;)) .So, kalau korang datang nanti jangan lupa singgah di pameran Kuda nanti ye :


Selamat berlibur!;))


Click click opps!! 

11 comments:

Spudin said...

OMG..whoa this is awesome

lelamaisara said...

Wah...jadi petugas disane ye...
hubby kerja kat UTM gak..:)

Fana | Aqim said...

Spudin : Yok!datang bawak family :)

Lela : yeke??wah..apa lagi kak..turut serta sekali ye :)

mama pipie said...

wah bestnye.. teringat zaman student2 dulu.. kalau ada apa2 event kt u mesti suka jenjalan situ

mama pipie said...

wah bestnye.. teringat zaman student2 dulu.. kalau ada apa2 event kt u mesti suka jenjalan situ

aReLaN said...

alahai...jauh bebeno nak menapak sampai ke skudai tu oi

ShahzCudin said...

best jugak event ni tp nak gi jauh la..

Nisa said...

Aw, teringin nak pergi. But I have already made a plan.

Maya Lisa said...

halorh.. maya jauh... nak pergiii !

acul said...

ala jauh... kalo dekat bole datang singgah

Zul Fattah said...

jauh kot.. aku utara.. kalau dkat aku dah serbu dah..

 
Images by Freepik