Friday, 6 April 2012

Sewa baju tunang/nikah/resepsi

Assalamualaikum[-O<

Selamat petang semua!!<:-P.Harap mata korang segar bugar lagi ye waktu-waktu macam gini;)).Ermm, oklah kali ini aku nak share  dengan korang tentang penyewaan baju nikah/tunang ataupun resepsi.Ialah, ada pula sorang blogger nih dok tanya aku kat mana nak sewa baju tunang so why not kalau kita sama-sama share some info about this kan.Selain tuh, dapat lah juga nak save budget.

Ok!Jom kita tengok some blogger yang buat sewa baju dia orang

 Busana Resepsi Hiddensity





 Hah!siap kasut lagi uollz..cantik kan..pengantin nya pun cantik..suweet je..cam faezah elai gitu:x
Ok!kalau berminat korang boleh contact beliau sendiri dengan email kan ke hiddensity@yahoo.com.

Kalau  tak puas nak tengok busana nih, or nak tau apa yang disewakan lagi boleh terjah ke blog beliau sendiri di Hiddensity


Busana Resepsi BitBitterButter




Hah!cantik kan..terpesona kan..kan..kan..<:-P.Ok kalau korang berkenan dengan busana yang ini pulak, korang boleh email beliau bitbitterbutter@gmail.com untuk sebarang pertanyaan  ataupun boleh terjah blog beliau untuk tengok apa lagi yang ditawarkan di Bitbitterbutter

Next is dress from trailingveil .Jom cekidout!!



Hah!gojes kan!Kalau korang berminat dengan veil nya saja pun boleh sewa veil saja, kalau minat dengan baju nya saja pun boleh sewa baju je and kalau minat semuanya korang sewa jela semua..;))Untuk any inquiry please contact trailingveil@gmail.com

Hah!kalau korang tau kat mana lagi tempat yang boleh sewa baju seperti blogger kita nih boleh la drop comment di bawah ini ye>:/ ataupun kalau korang sendiri yang nak sewakan baju tunang/nikah/pengantin korang dulu-dulu tuh lagi la amat dialu-alukan.Daripada terperuk je dalam robok* (almari) baik dibuat sewa dapat juga income sikit-sikit ye tak?;))


Kalau korang suka boleh like sini oke!


7 comments:

Edy Fee said...

songket ttp jadi pilihan..terbaik

LiNda said...

thankz a lot dear....:)
eh, jom tengok entry baru linda..ce komen sikit..hehe

sis92 said...

baju dia cantiklah ^^

aima said...

wah....
cantik sangat!

Teritorial Seorang Penyamun said...

nk sewa....wat menyamun...hehe

http://7penyamunbukit7.blogspot.com/

yume yun said...

salam. sis kalau nk sewa bju yg last skali tu brapa yea? mmndangkan sy still bljar, so tngh survey bju2 sewa yg murah. =)

Fana Aqim said...

owh sis kena tanya dengan tuan punya badan.. saya just promote kan je.. hehe :)