Thursday, 10 May 2012

1,2,3 go!

Assalamualaikum[-O<


Selamat pagi semua>:D<.Wah..mood aku aku sepertinya baik-baik saja pagi ini ya..:D.Mana taknye, bos aku takde kot=)) so haruslah happy:D/.Uish tapi takde lah sampai aku tak buat kerja aku kan..kerja tetap kerja dongL-).
Ok, lah hari ini aku nak tunjuk dengan korang sesuatu
 cekitdout!>:/

Tadaaaaaaaa..so, inilah dia satu permulaan bagi aku untuk membuat segala persiapan ke alam perkahwinan trang..trang..trang..!Memandangkan aku dah mengambil kira segala hal especially kos-kos yang tersembunyi aku decide nak DIY je la,ikut part yang aku boleh bikin sendiri la kan.Itupun bergantung kepada tunjuk ajar kawan-kawan blogger sekalian dan tak lupe juga incik google yang sangat efisyen!;)) Buku kat atas nih pun aku sendiri bikin tau..huhu;))Part yang besar-besar macam pelamin bagai tuh tak mampu la aku nak buat sendiri;)).

So, bila dah ade "buku" aku nih, aku harap semuanya berjalan dengan lancar la hendaknya..[-O<and aku harap dapat buat persiapan yang sebaik-baiknya sama macam bride to be yang lain.Siapa yang taknak majlis sempurna kan../:)
Tapi apa yang paling penting sekali, aku nak bersedia dari segi mental aku untuk buat semua nih.Aku tau bukan senang nak handle semua nih. So, control your emosi fana!L-)*monolog sendiri je.

So, apa-apa yang terbaru aku akan update kat sini sebagai catatan aku.Itupun kalau aku rajin la kan..heee:D** Wish me luck people!:)>- 

So, let's begin guys!!:D/

Click untuk Project Listen site!

13 comments:

LiNda said...

gudluck fana..hehe, bestnye gigih nak buat semua kan...

Fana | Aqim said...

linda | haruslah gigih..majlis sendiri kan..huhu tak lama lagi turn linda pulaks..ahakz!

btw camne majlis persediaan majlis tunang?oke?

Spudin said...

yeah !! chaiyok-3 :D

Fana | Aqim said...

Thanks Spudin! :)

ShahzCudin said...

waa...semoga semuanya berjalan dgn lancar nt

Nora Karim said...

waaa...seronoknya dia... nak tempuh hari bahagia dah yea :p akak doakan semuanya sempurna dan berjalan lancar... good luck! :D

Diyana said...

Salam singgah....
new here... hehe b2b jugak~

DIY jugak? bestnye~ leh laa share idea.. (^_^)

Fana | Aqim said...

Shaz | InsyaAllah..:)

Nora | seronok tuh memang seronok kak..tapi kena tahan lah mental..huhu bukan senang tuh

diyana | wah!yeke??salam kenal b2b nanti share2 oke :)

Atiqah Wadiah said...

woaaaa!!!dh nk kawen dh..comgrat :)

Sally Yatiey said...

Semoga semuanya berjalan dengan lancar :D

Yana Libra said...

wah~~ sronoknya..moga semuanya berjalan dengan lancar ye :)

aReLaN said...

hohhohoo...moga sume berjalan lancar.saya satu apa pon tak buat lagi.

Fana | Aqim said...

Terima kasih semua..


arelan| majlis bile?

 
Images by Freepik