Wednesday, 9 May 2012

Kereta kopak siapa nak ganti!!

Assalamualaikum[-O<

Haishh..apa lah nasib aku semalam..stress gilak sesampai je kat rumah aku tengok kereta aku jadi macammmmmmmmmmm...............:((

sobs..:(
sobs..sobs..:(
uwaaaaaaa:((
Aku tak taulah macam mana boleh jadi macam ini.Ermm, sedar-sedar je aku sampai rumah kereta aku dah jadi gitu:(

AKU KE YANG BUAT ATAU ORANG LAIN YANG BUAT:-w
Apa-apa pun benda dah jadi..redha jelah..terima jelah8-|
Berbeza pulak dengan cerita pagi Rabu ini, aku dapat BE lagi..alhamdulilah..[-O< ada hikmah di sebalik kejadian..duit yang keluar insyaAllah masuk semula!:D/.Aku baru je cashout duit yang tak berapa nak ada tuh dah bertambah pula BE baru..;)).Kali ini, aku dapat BE DiGi Jay Park Showcase.Kalau korang nampak yang kaler kuning-kuning berkeliaran kat blog aku tuh..hah! itulah dia!  Alhamdulilah..alhamdulilah..[-O<
Doa apabila ditimpa musibah: 

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُوْنَ، اَللَّهُمَّ أُجُرْنِيْ فِيْ مُصِيْبَتِيْ وَأَخْلِفْ لِيْ


خَيْرًا مِنْهَا 

“Innaa lillaahi wa innaa ilaihi raaji’uun. Allaahumma’jurni fii mushiibatii wakhluflii khairan minhaa ”

“Sesungguhnya kami milik Allah dan kepada-Nya kami akan kembali. Ya Allah, berilah pahala kepadaku dan gantilah aku dengan yang lebih baik (dari musibah ini).” (HR Muslim 2/632).

Jumpa lagi! 

Sebelum tuh, jom join Sparkle Project! 


18 comments:

LiNda said...

Lor ..camne boleh terkopak tu. Hehe, kene ati2 pasni. Best la dapat BE

Fana | Aqim said...

Ermm, tak taulah linda..tengok-tengok dah jadi macam tuh..argh!stress kott tengok jadi cam tuh..:(

.: iEyLa :. said...

stress kot tgk kete jd camtu kan dear..
geram kan...sabar k.. :)

Fana | Aqim said...

ieyla : ermm..redha jelah..$$$$

Yana Libra said...

langgar lari kot~

parking kat tmpt parking psz tu ke??

Fana | Aqim said...

yana | sobs..tak tau :((

Lalat Hijau said...

owh tercabut clip jea 2...
viva memang mcm 2...
ari 2 sy ade bawak keta kawan..
ade 1 moto nie mengcelah pastu tempat pijak kaki moto die tersangkut kt bumper lalu die bergolek.. nasib baik x kena lenyek...
sakit dapat duit habiz.. padan muka dia...
tekan bagi msuk balik jea clip bumper 2...

Sally Yatiey said...

Macam mana boleh jadi macam tu? Hee. Bersabarlah :)

ShahzCudin said...

ade yg gesel la nih...sabar la eh...

Ain Jia said...

weweee. BE lg. :D

Fana | Aqim said...

lalat | ermm..tuh la haishh..yg calar balar tuh kne amik kesah gak tuh..sobs :(

sally | tak tau..balik2 je baru perasan :(

shah | maybe la kott..haishh..lemah semangat tgk cam tuh

ain | oyeah!!BE :D

syiela said...

sabar ye dear.. akak pun baru kena camni.. huhuhu sedih

Nowa Buddin said...

Alah, kesian. Tapi tak pe, sabar. Ade hikmahnya =)

mama pipie said...

alolo kesiannye.. keta ni nk minta duit ni nampaknye

mama pipie said...

anyway thanks ye sudi singgah blogshop mama pipie

aReLaN said...

lor,camne leh kena tu?sabar ye.ada hikmah tu.hehehe..dah klik iklan Jay Park tu.

Fana | Aqim said...

syiela | akk pun kne jugak ke?lol..turut simpati..:(

nowa | ermm..sangat bersabar..:)

mama pipie | ermm, agaknye lah tuh..haishh, gaji bulan nih baru nak spent kat bende lain..dye dah mintak pulok..sobs..

arelan | lan!ermm, aku pun tak surelah camne leh kne..adoiyaii..anyway thanks ye click..click kat ko gaks! :)

Ernee Azmn said...

kete tu pndai mintak duet :D

 
Images by Freepik