Thursday, 21 February 2013

Jemputan | "two become one"


Assalamualaikum[-O<

Holaa..:-*
Kini tibalah masanya yang ditunggu-tunggu..
jeng..jeng..jeng..<:-P

Di kesempatan ini saya ingin menjemput saudara dan saudari yang mengenali saya di ruang blog ini ke Majlis Walimatul 'Urus saya dan pasangan>:D<

Diharap dengan kehadiran awak..awak dan awak semua dapat memeriahkan lagi majlis kami;;) di Johor pada 2 Februari 2013

Pada kengkawan yang dok area-area Johor tuh..haa..maii la datang ye..;;)kalau sudi .Pada yang duduk jauh pun boleh datang juga..nanti email me your address untuk kad ye.

email me your address at fana_akim@yahoo.com

___________________________________________________________
Rasulullah SAW bersabda mafhumnya :
" Manusia Hawa dijadikan daripada rusuk manusia Adam, bukan
dari kepalanya untuk menjadi atasnya, bukan dari kakinya
untuk menjadi alasnya, malah dari sisinya untuk menjadi teman
hidupnya, dekat dengan lengannya untuk dilindungi dan dekat
di hatinya untuk dicintai “

_______________________________________________________
"Ya Allah Ya Tuhanku, seandainya telah kau catatkan dia milikku, tercipta buatku, dekatkanlah dia padaku, satukan hatinya dengan hatiku, titipkanlah kemesraan di antara kami agar kebahagiaan itu abadi.


15 comments:

Tomadicci said...

sent laa kad fana... nk dtg nie...

fatehamohamed said...

cantiknye kad kahwinnnn fanaaa..congratulation in advance ye yang:))

Yana Khai said...

TOMADICCI JGN NK POYO SNGT JADI ORG...HAHAHAA...XJEMPUT PON KO KENE DTG..KANG JGN TOK KADI TERSALAM TGN ORG LAIN...MELEPAS KO...HUAHUHAUAA

Yana Libra said...

2 feb?? wah..tahniah! :)

kalau sy nak dtg boleh ke? hehe

Fana | Aqim said...

toma | opkos!! nanti sye bg kad yang specialllllll punyeeee laa.. :-w

fateha | hoho..thanks dear..:)

Yana | haha..nasibb la jawabnye..eh!ko kne datang jugak ea..datang awal ea..ea..ea..

yana | eh!boleh la..meh2 datang meh..sent add k kat email..:)

aReLaN said...

nak kad jugak!!!nanti emel alamat ye.hehehe

Tomadicci said...

kami x nk kad... kami nk bas... nk dtg reramai...

Fana | Aqim said...

tomadicci | erk??bass??alah..kasi satu treler la datang..baru rare..

ezy yan said...

mak cik! tibe2 terjumpa plak blog ko...HAHAAAA.....

nak kad? nak jugak..nak jugak...eheee

Yana Libra said...

cam xlehlah g sana 2 feb..huhu..jb tu skang ni tgh jd kawasan larangan untuk sy..sbb tunang kat sana, mak tak bg pergi sana selalu..hehe..:p

Alyn said...

Punye lah lame x bkk blog :p nak kaweeeen dah fana ! wuaaah so happy fr youuu. time flies kan ! cpt nye tinggal 12 hri lagi :DD

Semoga majlis berjalan lancar. Alyn gedik nak kad bole x ? alyn x balik msia mmg x bole nak attend. xpe alyn doa kay :)

Fana | Aqim said...

ezy | haha..gediks!aku dah sent dah kad ko kan..cett

yana | lol yeke?kalau tak mesti da dapat dtg kan..hehe

Alyn | darlingggg!! tuh la lamenye tak nampak alyn..eh!boleh la takpe nanti fana pos kad..even alyn tk dapat dtg pun takpela..jauh..paham..sobs:(
apa2 pun thanks dear :)

orked violet @ SYA said...

tahniah..!

whoaaa...comel nye kad!!! =)

same date ngn B2B cik mah La kan..?

Fana | Aqim said...

sya | haah la kott..hehe..

Mizz ErMa said...

wah, da xlama lah..ke dah sah bergelar seorang isteri? tahniah..=) sori xdpt hadir sbb jaoh sgt..hihi

 
Images by Freepik