Thursday, 21 February 2013

Review 1 : Candy Buffet by SukaSweet PartyLife

Assalamualaikum[-O<

Oleh sebab aku belum nak tinjau-tinjau gambar kahwin aku..maka aku review dulu hal-hal belakang tadbir majlis perkahwinan aku dulu oraite!..hee..:D.Takpe, slow slow kan..;)).

Ok, seperti yang korang tahu dalam entry aku yang lepas[Rujuk sini] pada asalnya memang aku taknak buat sebab macam banyak kerja nak menyiapkan itu dan ini kan..so, memang decide taknak la kan..Tapi, kejap lagi kawan aku tetibe offer diri untuk buatkan aku candy buffet ini.Macam yang aku cakap la kan..pucuk dicita ulam mendatang.Alhamdulilah...murah rezeki cik Eny kita ini kan..;)).
So, di hari kejadian berlaku lah seperti ini hasilnya...>:D<.
I'm love it!



Just nice!!simple je..

Ok, untuk pengetahuan umum la kan..owner SukaSweet PartyLife ini sangat boleh kawtim kawtim..
Alah,boleh bawak berbincang la senang cakap..harga pun takda lah mahal bebenauu kan..kalau korang nak murah petik je nama aku..*Ceh main kabel-kabel la pulak kan..haha;)).
Tapi buat masa sekarang SukaSweet PartyLife ini hanya beroperasi di sekitar Johor sahaja.So, pada korang yang nak kahwin or nak tunang or sambut birthday or dan sebagainya la kan..boleh bebenar lah kan hired SukaSweet PartyLife ini untuk menceriakan lagi korang punye event.
Secara tambahannya pula, Cik Eny kita ini ada buat pavlova and cookies=P~.Boleh jugak lah kiranya korang nak order untuk buat gift nanti!;;) 

Jadi, nak tahu lebih lanjut boleh lah contact terus kepada Cik Eny and partnernya Cik Maya di
email sukasweet.partylife@yahoo.com
atau add je
 Facebook SukaSweet PartyLife  

 Berbaloi-baloii..<:-P
Tengok ownernya..sporting habissss!!


5 comments:

cik mah said...

ala tomeynyer...riben tu yg wat lagi comey....

LiNda said...

bestnye ade candy buffet..dear, cepat2 review mjlis kawin :)

mizerni said...

Tq Puan Fana kerana memberi kesempatan untk kami membuat majlis anda lebih ceria..apa2 bolehlah add kami di FB...

Ceriakan hidup anda dgn makanan ;)

Fana | Aqim said...

cik mah | kan..berseri sikit..:)

Linda | kebetulan ade org nak tolong linda..hehe...Ok InsyaAllah..:)

Erni | wah..puan dah sekarng kan..huhu..yes!!! sila add ye kengkawan :)

Alyn said...

Cuteeeee sgt fina decor candy buffet dia :)) sayang nye jauh sgt tu johor hehe

 
Images by Freepik