Tuesday, 26 February 2013

Review 2 : Thumbprint guestbook tree

Assalamualaikum[-O<

Ok today aku nak kasi satu review lagi sekitar majlis perkahwinan aku iaitu thumbprint guestbook tree!Wow!nama lagi mau gempak kan..thumbprint gitu..:-j.Okla, meh aku kasi tunjuk sikit macam mana aku buat thumbprint guestbook tree ini..;))

First sekali aku print gambar tree ini size A4 biasa je..then aku pergi photostat size A2 pulak.Bab frame tuh aku tempah kat kedai harganya dalam RM65.Staff kedai tuh macam tau-tau je aku nak buat guestbook..siap bagitau lagi akak nak buat guestbook wedding ea..Owh okay!tak apa, saya tau buat ini..:Dheee..Ceh!expert betul kau yaa..huhu
;))
Tadaaa..jadilah begini..>:D<

Well, takkan nak letak macam ini je kan..buruk owkeyy!haha..
so, dengan itu aku pun beli lah satu easel..mula-mula berat juga nak beli easel ini sebab mahalll!!! nak cari tempat sewa easel ini pulak susah sangat..adoiyaii..then aku nekad je beli easel ini..sobs:(

 Tadaaaaaaa...inilah thumbprint guestbook tree aku pada hari kejadian..Aku letak benda alah ini sebelah dengan candy buffet.So, nanti senang orang dah thumbprint sekaligus boleh makan cekedis sedap yang disediakan oleh SukaSweet PartyLife tuh.

So, pada warga penduduk sekitar Johor Bahru, korang tak perlu lagi nak risau mana nak cari sewa easel ini sebab aku akan buka easel ini untuk korang.Jangan risau tentang harga sewa, sebab aku akan bagi murah je khas untuk korang!;;)
Opss! untuk warga luar pun boleh juga kalau nak sewa tapi hanya di sekitar lembah klang sahaja ye..hiks!;))
Ok untuk sewa easel or stand art ini korang boleh email aku di fana_akim@yahoo.com

Just let me know kalau ada apa-apa sebarang pertanyaan ye!

Lots of love..daaa..>:D<



5 comments:

Azdan Hariz said...

Laaa... Apsal tunjuk yang kosong nyer. mana yang ada cap jari aku tu? Mahal tu. silap2 orang curik nanti wat thumbprint biometrik opis. hahaha....

orked violet @ SYA said...

cantek La fana. Sya xpaham pon fungsi thumbprint guestnote nih. mksd nye guess kene cop jari kat c2???

Fana | Aqim said...

hariz | haha..yolah..nanti den letak la pic cop jari tuh yg besar sikit..huhu

Sya | haah guest kne cop cari kat situ then nanti sha boleh la gantung kat dinding..pendapat fana la kan kalau buat guestbook tuh nanti entah kemane2 jelah fana letak nanti..hehe..silap2 da lame2 nanti kasi buang pulak..huhu..Gantung je senang.. :)

iedaurora said...

hi dear boleh share tak kat mane nak tempah frame mcm nie?

Nurul Huda said...

Hi nk tnye...

Dkt mne leh print size A2 tuh? easel awk msih available ke utk sewa? heeee

 
Images by Freepik