Friday, 15 March 2013

Hi-Tea at AnCasa and Bird Park

Assalamualaikum[-O<

Mission sebenar pada awal kejadian bertarikh 3 Mac 2013 adalah nak pergi kenduri kahwin di Serdang and Gombak* ok fine tau cerita dah lapuk!
Tapi, plan bertukar tanpa pengetahuan aku! and Taqim pula suka buat plan terkejut-terkejut iaitu plan yang amat aku menyampah!urghh..*tension.X(.Nasib baik tak jadi nak marah sebab dapat makan best dekat AnCasa=P~.Itu pun atas invitation bos dia Sharmila.Oh Sharmila..thanks xoxoxox!!>:D<.

Kita orang sampai dalam pukul 1 lebih..ngam-ngam je time makan.Sampai je..then ku lihat8-|Owh ok, ingatkan just hi-tea je tapi seriously melimpah ruah makanan.Ini bukan hi-tea je, tapi segala breakfast,lunch,and hi-tea sekali ada kecuali untuk dinner la kan..sound agak melampau la pulak nak sampai ke dinner..hehe;)).Sampai-sampai je, officemate Taqim dah ada datang bawa wife bersekali dengan dua anak dara beliau! comel okay.2-2 dah ngantok tahap gaban..tapi still control diam je duduk kat kerusi"Sleepy Mood" katanya..huhu;))

Opps! seriously bila nampak makanan aku memang sangat leka sampai terlupa nak snap picture=P~.Ini jela yang sempat..hehe.;))Nak toleh kiri kanan pun agak terhad sebab aku fokus!FOKUS OKAY! sangat fokus pada makanan..haha:)) and of course terpegun dengan emcee dia yang petah,sempoi,friendly kat atas pentas dok layan orang sana sini lincah aje dia ke sana sini..8-|.*Dalam hati kagum gila=D>

Ok, next after dah siap makan-makan semua,kita orang beransur balik..tapi tak ada lah balik terus..sempat juga la menyinggah ke Taman Burung aka Bird Park;))
Jom layan kan jela gambar *sebab aku dah malas nak taip panjang-panjang(:|


khusyuk sesanggatt :-B
Ok fine! ini kes double tripple khusyuk nih sampai membongkok dah[-)

Nampak tak ketekunan Taqim tengok spesis beburung kat sini?nampak tak?Well,haruslah nampak kan sampai nak kuak lentang tengok ostrich ini.Ermm,ini baru sikit je aku tunjuk..belum yang lain-lain..hehe;))
Tekun benar dia dok tengok burung-burung kat sini..aku pulak yang pening sebab dia tak puas nak berjalan lagi..walhal kaki aku rasa macam nak patah sebab pakai heels..:((memang azab la pakai heels pergi tempat macam ini..adoiyaii..:(

rasanya dah habis pusing ini kan Jom balik!!
Ok bai!

4 comments:

LiNda said...

amboii...syoknye dia..;)

Botak said...

balik naik burung unta lah., baru syok., hahahaha..

Fana | Aqim said...

Linda | haha..syok memang syok..tapi pedih kaki nih yang oii..hehe

Botak | haha..nanti aku suh dia tunggang itu ostrich ea..haha..

Elya Roza said...

hehehe..d dating kt bord park ye

 
Images by Freepik