Thursday, 16 May 2013

Nuffnang Blogbuster Campaign

Assalamualaikum[-O<

Hai guys! korang tau apa-apa tak pasal blogbuster campaign from nuffnang?Actually aku baru perasan benda alah ini kat account nuffnang aku.:-?

Kalau tak silap aku, blogbuster ini wujud bulan lepas lagi..and siapa yang dapat iklan blogbuster ini kena buat iklan video..wahh..curlass ko nupnang!!
So, tadi secara tak sengaja aku terpandang benda alah ini kat account nuffnang aku.Eh!eh! biar benar..:-O:-O:-O*tiga kali gelengan disitu okay
Siapa sangka! aku dapat iklan blogbuster ini la wehh!! (*)lompat bintang. Rasa excited memuncak-muncak okay dapat blogbuster ini sebab bukan senang nak dapat..iklan CPUV pun merangkak-rangkak nak dapat..ini kan pulak iklan blogbuster.Tengok..nama pun dah gah tahu!buster buster gitew! hah tengok! kalau tak percaya..L-)*
 

Tapii......................
 Apa kan daya..ku sangka panas hingga ke petang, rupanya hujan ditengah hari..sobs..:(.
Tengoklah deadline dia..sentapp makk:(.Satu deadline 15 Mei 2013 iaitu semalam dan satu iklan lagi dateline 16 Mei 2013 iaitu hari ini!:-w.Memang terlepas peluang aku jawabnya..tapi takpelah..rezeki itu ada je kat mana-mana kan..Alhamdulilah CPUV aku tak pernah putus..Terima kasih nuffnang..terima kasih semua..kerana memberi kepercayaan..*ayat gah kemain:-j

Tapi aku rasa ada baiknya juga dah dateline, ialah kalau dateline dia lambat lagi..tak ke, buat aku tak tido malam dok memikirkan nak buat video gaya cam mana.dahlah aku nih tak berapa kretip! suara serak tak hingat akibat batuk yang berlanjut-lanjut..haihh..^:)^Nak buat gwiyomi pun aku tak boleh bayang muka aku camna b-(*scary rasanya tengok muka sendiri..lagi la nak buat iklan yang buster buster camni..adoii..parah.Tapi takpe..try something new, takyah nak interframe muke sendiri pun boleh jadi iklan pe..take as challenge! haha..L-) erk! cam takde motip pulak aku gelak..

  Okla,so next time kena beware dengan blogbuster ini..korang pun macam itu jugak tau..Alah, korang check je kat account nuffnang korang kat bahagian services macam kat bawah ini..


Itu pun kalau korang jarang bukak email la kan macam aku..hee..:D.Tapi aku rasa better korang check je account nuffnang sebab kadang-kadang actually memang aku tak pernah dapat email daripada nuffnang bab iklan-iklan camni..Aku pun tak tahu apa sebab, maybe terlepas pandang kat setting ataupun memang tak dapat.So,apa-apa hal aku akan tengok kat account nuffnang.Korang pun check okay..L-)Mana la tahu kot video korang nanti terpilih..hah..merata-rata la iklan video korang tuh..$-).Arghh..don't be materialistic sangat lahhh>:P

Okay out!@};-
p/s: Owh ye!Selamat Hari guru buat cikgu mengaji, cikgu tadika, cikgu sekolah rendah,cikgu sekolah menengah,cikgu kat universiti, dan cikgu-cikgu kat luar sana! Anda (*) dihatiku!

5 comments:

Tinta Lana said...

Salam.

Nak kena buat video tu lana lemah lutut skit,huhu.

Fana Aqim said...

lana | tau takpe..same la kite..hehe

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik. Promosi dan GA jg sedang diadakn sempena pembukaan blog shop ini. Jangan lupa follow juga ye..

Terima kasih =)
http://hijab-valley.blogspot.com

tenku butang said...

haii.. salam kenal..

follower no. 1702
done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Mustaqim Zahid said...

wow......

 
Images by Freepik