Wednesday, 19 June 2013

Family day at Hawa Resort, Janda Baik

Assalamaualaikum[-O<

Last weekand 15 & 16 Jun  aku join aktiviti husband aku punya pingpong club.Dyeorang ada anjurkan family day kelab Pingpong Presint 8 Putrajaya bertempat di Hawa Resort,Janda Baik..wow!! tempat ini memang rare wa cakap lu orang=D>..aman,damai,tenang,sunyi,dan sejuk..still mengekalkan keindahan alam semulajadi>:D<.Ok,aku malas nak cakap banyak..so, cekitdout gambar kat bawah nih jela ye..
Al-maklumla..di setiap gambar ada story!
:D
Kami sesudah sampai:)>-

kita makan ABC cendol durian dulu=P~*beriye ajelah kan dyeorang ini.

Haa..peace peace:)>-

Bebudak ini kalau dah nampak sungai teros nak terjun aje..hehe..dan2 tukar baju time tuh..

heaven betuii budak-budak ini dapat mandi:D/
sungai ini pun cetek aje..tak bahaya untuk budak-budak


Sementara tuh, bapak-bapak prepare untuk game petang tuh

Apakah??haha:))
Haa..rebut dik bola rebut!


Amboii..bolot bola kauu ye! hehe

 suka betul depa semua ini

Haa!!catat pemenang..siapa agaknya juara..:-j

Haa..sampai beruban-uban bapaknya memikir nak pasang lego..;))


Sungguh-sungguh mak ayah dia..;))

lariiiiiiiiiii...

 
Ni time malam pulak..apa lagi..kita BBQ lah khann..
;)) ..Ada ayam,ada udang,ada sotong,ada ikan,ada daging burger,ada jagung..=P~.
Korang tak payah susah-susah nak bawak set membako, korang cuma bawak makanan aje..mudah kan:>

Bako..bako..=P~

 
Alhamdulilah..rezeki makan malam tuh..sedap..sedap..[-O<

Lepass dah makan..sesi pemberian hadaih pulak..Haa, ini orang kuat Kelab Pingpong P8 Putrajaya 
Incik President

  
Tadaaa..kami dah nak balik..>:D<

So, itu jelah yang dapat aku ceritakan.haha..actually lebih keapda gambar jela kan..;))Haa! kepada sesiapa yang nak tahu lebih lanjut pasal Hawa resort ini korang boleh cekitdout link  ini okay!kot la kan korang pulak nak pergi lepas ini, boleh la survey-survey dulu ye dakk:-j

daaa...;))

5 comments:

Whoamie Muhd Nor said...

figure about this resort..
as price...
contact person...
and any usefull info..

Fana Aqim said...

whoamie | haa boleh rujuk kat sini
http://hawaresort.com/Introduction.html

Mustaqim Zahid said...

Tempat yg terbaek klu nk bt event family.. Tempat yg bersih dan byk aktiviti yg blh bt...

Fana Aqim said...

curlass!! okayy... :)

Tinta Lana said...

Salam.

BBQ yang best tu..

Kalau dah buat event mcmni, bab makan la paling lana nanti2 kan,hahaha

 
Images by Freepik