Friday, 7 January 2011

Interview BERNAMA

Assalamualaikum [-O<

Hepy New Year!!!..erk?nmpak sangat aku nie tak hupdate kan..dah seminggu dah berlalu..huhu.biasa lah kesibukkan melanda diriku..ahakz!!
Ermm,Sempena tahun baru ini mesti ramai orang yang dok set azam tahun baru kan3x..huhu.Well,apa-apa pun aku wish Gud Luck lah yew kat korang..Semoga apa yang korang azamkan itew terlaksana.Ermm,aku pun harap rezeki aku untuk tahun ini mencurah-curah hendaknye..Ahakz!Ermm,Alhamdulilah untuk permulaan tahun baru ini aku dapat panggilan temuduga kat BERNAMA and dah pergi dah pong..Overall,everything is just fine.Hope macam itew lah kan..Tapi potensi nak dapat tue aku tak berani lah kan nak canang yang aku yakin aku dapat sebab nya semua yang datang itu adalah hebat-hebat belaka noks..Semuanya background baik-baik..Ermm,saingan kuat lah jugak bagi aku untuk merebut jawatan tue.Tapi apa2 pun hope adelah rezeki aku kat situ.Aminn..(Rezeki tahun baru)..Korang pon doa2 kan lah aku dapat ea..ermm...Okelah back to work now..daaaa..@};-

2 comments:

apek poyo said...

kalau dah rezeki kat situ nanti..dapat la tu..
yang penting dah usaha..

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

btol2..insyallah..amin..semoga kata kaw dimakbulkan..amin..amin..amin..

 
Images by Freepik