Wednesday, 23 November 2011

Best Moment pasukan Harimau Muda!!

Assalamualaikum[-O<

Semua sudah sedia maklum tentang kemenangan Harimau Muda kita:D/.Satu persaingan yang sengit aku rasa dalam menenntang pasukan Indonesia.Bukan setakat player je yang berpeluh-peluh..aku yang duduk kat rumah tengok pun rasa :-SS.Haishh..tapi

, alhamdulilah[-O<..kemenangan berpihak kepada kita:D/.


Walaupun pasukan Harimau Muda kita diasak dengan tekanan mental terutamanya tetapi mereka tetap bersemangat dan menunjukkan prestasi yang baik dalam perlawanan.

Jom kita tengok and tinjau sekitar perlawanan berlangsung di Stadium Bung Karno,Indonesia!!



::Sebahagian penyokong Team Malaysia::

::Penonton Indonesia hampir lemas::

::Belaga sekali::

:: haishh, kerana bola::

::polis Indonesia menyelamatkan budak daripada lemas dalam kesesakan::

::Ada juga yang cedera ingatkan pemain je::

Walaupun pelbagai rintangan dan dugaan dihadapi oleh pemain-pemain kita, Pasukan Harimau Malaya tetap JUARA!!!!

BEST MOMENT UNTUK PASUKAN HARIMAU MALAYA!**==:D/

Alhamdulilah rezeki pemain apabila mendapat ganjaran RM30,000.Sultan Ahmad Shah berkenan mengurniakan wang ganjaran itu bagi mengenang jasa kesemua pegawai dan pemain yang bertungkus lumus menundukkan Indonesia menerusi sepakan penalti 4-3 selepas kedua-dua pasukan terikat 1-1 dalam aksi sebenar permainan.

Sukan menyatupadukan rakyat Malaysia!!@};-





3 comments:

ShahzCudin said...

tahniah Malaysia...!!

setakat ni da 2 kali tgk org pengsan kat stadium...

aReLaN said...

syukur alhamdulillah.mlm ni lwn syria lak.kte mengaum lagi.wuuhuu..tp bkn ke yg penyokong indon tu 2 org meninggal ke sbb sesak sgt??hmmm

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

shah|haishh..fanatik bola punya pasal..lemas dibuatnya dalam tuh

arelan | oyeah..alhamdulilah..malaysia menang!!

 
Images by Freepik