Tuesday, 6 December 2011

Kebenaran dari Dr.Haron Din

Assalamualaikum[-O<

Pagi ini aku nak share dengan korang satu video yang aku baca dari suatu blog yang mendakwa

1MALAYSIA DITIPU!

Erk??1malaysia?apa pulak yang ditipunya?dan siapa pulak yang menipu?Jom kita tengok video di bawah! cekitdout!>:/


Dah tengok dah?Well, aku pun tak taulah dari mana cerita yang konon nya Dr.Haron Din membuang hantu menggunakan bas ini timbul:-/.Tapi apa yang aku tau, aku pun telah turut sama menjadi mangsa cakap-cakap orang..#-o.Apa-apa pun sekarang kita dah tahu kebenaran nya daripada Dr.Haron Din sendiri.

Babai@};-
Sumber

11 comments:

khairul said...

tu la kan ,,kita byk sgt dengar cerita mulut org

abah khalisha said...

alamak tk dapat nak nengok

CekbOlat-bOlat said...

takpenah taw pon.. =="
hhahaha.. bolat ni politik msih LOW.. ngehngehnegh

aReLaN said...

ala,kt ofis tkleh lyn.kna tgk kt rmh nnt la.hmmm...

Zul Fattah said...

adoi... xleh tengok vedio ni.. tp slalu jugak dgar pasal ni

Fana | Aqim said...

knape semua org takleh tgk vid nih ek?aku post elok je kan?adess

izzahdegreat said...

pernah dgr cite ni tapi rupenye x betol ye....tq for the info ;)

ShahzCudin said...

dulu dgr dr mulut org je trus prcaya..haha..klo cerita tu zaman ni ter sebar mmg awal2 lg da kantoi..

sdr musa said...

the truth is out there...

mR.aSLaN said...

hihihih :-))
LIKE giler300x :-)

YOUsoF said...

Kawan aku ada belajar dekat Poli dekat² dengan kawasan tu, dia cerita dekat aku, maksudnya dia pun tertipu la kan...

 
Images by Freepik