Friday, 13 January 2012

Penghargaan

Assalamualaikum[-O<

Ok, jangan tegur kalau header aku still buruk okeh8-|.Sebab nya tangan aku dah keras nak ber-photoshop:((.Ini jelah yang mampu aku buat=D>.Tapi, apa-apa pun blog still in maintainance#:-S

Kali ini , taknak cakap banyak just nak share dengan korang je yang aku dapat penghargaan dalam turut serta membantu Universiti ke arah mendapat taraf Research University (RU).Alhamdulilah, berbaloi-baloi lah aku and kawan-kawan lain berhempas pulas tolong pihak Universiti cari bahan bukti untuk projek RU ini[-O<.

Bila dah dapat taraf RU ini, tanggungjawab pun semakin banyak@-)

P/S: Bulan April ini pula, sibuk dengan UTM International Johor Horses Show 2012:-S

Click sini

Babai@};-


9 comments:

liyana said...

wah~~

hebat2...amik master ke phd skang ni?

Fana | Aqim said...

liyana | hish, takdelah..bukan belajar lah..fana keje dah..:)

Yana Khai said...

header bur0k...kkkaa...

peh senah...kemain lagi ko skrg ea..dulu xnk majukan nm uitm..dok berzapin tp aptb..haha


nway gud luck..n congratez!

Fana | Aqim said...

yana | hahaha..mase uitm tuh tak havoc sangat dengan blog, mentah lagi..hahaha..

tq2 :) huhu

mizerni said...

pergh..pergh..org kuat psz nmpk! bos syg ni lama2 hahah...
bole r tu header ko berwajah baru mcm ko gak..kakkaa
tp y penting nama tgh2 dirahsiakan..jeng..jeng

Fana | Aqim said...

eny | haha..kuat lah sangat kan..hahahaha..nie utm yg bg bukan psz..hahaha..

yes!middle name aku tuh mahal..wakakaka

LynnDamya said...

wah, tahniah fana :) bestnye sijil tu confirm sgt berharga..all the best ya !

Fana | Aqim said...

lynn| sangat lah berharga boleh jadi ticket untuk perjawatan :) huhu

anyway thanks dear :)

liyana said...

ooo..keje eh kat utm..

keje kat bghn apa sampai dpt sijil penghargaan tu? ingatkan wat research..silap plak..hehe..

 
Images by Freepik