Thursday, 19 April 2012

DIY | Bunga 3D

Assalamualaikum[-O<

Ok!hari ini aku nak share dengan korang macam mana nak buat bunga 3D yang ohsem!Bila dah siap nih, korang boleh la buat DIY sendiri untuk memeriahkan lagi majlis korang..mana tau tetibe timbul idea nak hias pelamin ke..:-/handbouqet ke..:-/doorgift ke..:-/ermm, and macam-macam idea lagi la senang cerita!well, aku tau korang kan kretip!;))  

Tak sabar dah tuh..ok2..jom kita cekidaout video kat bawah ini!:D/.

4 comments:

Nadratul Syazwana said...

Kalau lah Nad sekreatif nie, bestnyaaaa :D Kawin boleh buat sendiri hehe

ShahzCudin said...

stail!

Fana | Aqim said...

nad | alah insyallah nad boleh buat punye..janji nak usaha!

btw | belajar rerajin dulu dik ui..huhu

shaz | rock! :)

aReLaN said...

memang kreatif habis la.bilalah nak jadi rajin buat benda camtu....kalaulah ada masa dan kesempatan....

 
Images by Freepik