Friday, 20 April 2012

Interview SAJ

Assalamualaikum[-O<

Morning guys!! mesti korang seronok hari ini  sebab hari ini kan hari Jumaat:D/.Penghulu segala hari dan juga tanda berakhirnya waktu bekerja pada minggu ini>:D<.Wahhh..lapangnya rasa hati...>:D<.Ok lah pagi ini aku ada story baru nak share:>.Tengok tajuk tuh mesti korang tertanya-tanya pasai apa pulokk lah dak Fana nih dok dalam dilema-lema kan..:-/.Well, aku nih memang tak keruan jadinya bila mak aku call cakap aku dapat surat panggilan interview!!!:D/ wah..best!best!best! tapi...ermm..bab tapi tuh la yang buat aku down sikit tuh:-<.Ermm, panggilan interview daripada SAJ daaa.. :-<.Agak frust juga la sebab SAJ adalah di Johor sedangkan aku pulak dah nak menikah **InsyaAllah doakan semuanya berjalan lancar ok[-O<.Sebab lain adalah Incik penunang pulak tak bagi pergi coz dia kata nanti susah pulak nak mintak tukar kalau dah kahwin:-<**macam confirm dapat lah pulak8-|.Sebab lain adalah aku baru dapat tau yang SAJ ini adalah swasta:-S dan adalah anak syarikat kepada Ranhill Berhad sebuah syarikat gergasi dimana  pembekal dunia yang terkemuka bagi perkhidmatan pengurusan pembinaan, kejuruteraan dan infrasturuktur dengan aset dan aktiviti perniagaan dalam sektor persekitaran,infrastruktur, kuasa, petroleum dan juga kimia:-S.Ermm, kagum juga aku dengan syarikat ini,tapi apakan daya..swasta.Kalau begitu gamaknya memang confirm-confirm la aku tak pergi kott..ialah, sekarang alhamdulilah aku bekerja di salah sebuah organisasi badan berkanun walaupun gaji nya tak lah sebesar yang ditawarkan di syarikat swasta tapi aku rasa bersyukur la sangat-sangat coz berjaya jadi one of the team kat sini even komuniti kat sini agak>:P  tak apalah..InsyaAllah rezeki aku pasti ada[-O<.Kalau korang pulak macam mana?apa decision yang korang akan buat?:-/Cecite sikit>:/

Siapa yang sokong decision aku click sini! aku bagi free pegi tengok olimpik!=D> 


8 comments:

teratak hati said...

SAJ mmg swasta, dh kerja kat badan berkanun dh ok la..

Fana | Aqim said...

teratak hati | ermm tuhlah..fikir cam tuh jugak..anyway thanks ye :)

CekbOlat-bOlat said...

alhmdulillah.. ape2 pun sediakan hati utk menempuhi

aReLaN said...

jom gi olimpik sama2.hehehe...rezeki kat mana2 ada.tak kisah la kecik pon kan.janji halal.ranhill tu bukan calang2.hoho

ShahzCudin said...

delima ke dilema?

Fana | Aqim said...

shaz | haha..alamak!typo sudah..adess..anyway thanks ye..perasan :p

Yana Libra said...

fana amik course apa masa blaja dulu?

Fana | Aqim said...

yana | library sciences :D

 
Images by Freepik