Friday, 20 April 2012

Jual baju terpakai atau pun tukar baju di Friendly fashion

Assalamualaikum[-O<

Agak-agaknya la kan..korang ada tak baju-baju yang korang rasa takmo pakai lagi and nak let go?Haaa..mesti hade betul tak?cuma tak tau je nak jual macam mana kan..kan..;)).Well, sekarang korang tak perlu risau sebab aku ada jumpa satu cara yang boleh korang let go baju-baju yang tak terpakai korang tuh..Nak tau caranya??Hah!dengan itu, aku memperkenalkan Friendly Fashion!:D/.

Friendly Fashion ini sebenarnya salah satu online shopping yang sangat useful pada aku coz kita boleh jual balik baju-baju terpakai kita tak kisahlah barang perempuan or lelaki ke..janji termasuk dalam kategori pakaian dan aksesori.Kalau dah jual tuh, maknanya..korang boleh lah dapat duit!  </font>  \m/<font face=.Ohsem kan..kan..:>.One more thing kalau korang rasa berkenan dengan item kat Friendly Fashion ini, korang boleh juga tukar dengan barang korang sendiri..ala-ala sistem barter gitu uolls:-j

Seronok kan..Alah, takyah pening banyak-banyaklah nak fikir..apa kata kalau korang pergi terus website Friendly Fashion ini and decide sendiri ok!:)>-.one more thing about this online shopping ada juga forum..so, korang boleh lah ber-forum tentang apa sahaja tentang fashion, health and care and macam-macam lagi!!. 

Apa-apa pun semoga info aku ini bermanfaat pada korang semua.

Hah!lepas ini, dah boleh da start cari baju yang tak pakai tuh submit terus di Friendly Fashion! yang sememangnya sangat friendly!:)>- 

p/s:boleh like juga Facebook Friendly Fashion 

Jangan lupa vote fana sekali ye..

Kalau like boleh ke sini juga ye


5 comments:

LiNda said...

thankz for info fana..linda memg ade baju nk let go, tapi xtau nak bagi sape..hehe

Azhafizah[フィザ] said...

Terima kasih atas info ni..baju memang banyak nak let go..bolehlah terjah friendly fashion ni.^_^

eva said...

wahh! best jugak.. sesuatu yang baru. nanti nak terjahhh

aReLaN said...

sayang lak kat baju nak jual nya pon.dah la banyak tshirt je.konfem tak laku.hahah

Diyana said...

seriusly?
wah..thanks for the info...
leh laa share ngn adek beradek..yeay~

 
Images by Freepik