Tuesday, 27 November 2012

One year

Assalamualaikum[-O< 

 
Lima tahun kenal
Dua tahun declare
And now

27.11.2011-27.11.2012

Genap setahun aku bertunang
Semuanya dengan orang yang sama:x


And  now siapa sangka..:-/
setelah bermacam-macam perkara,pahit manis yang kite tempoh


soon we’re getting married!!!>:D<
So, apa yang aku harapkan semoga perhubungan ini kekal sehingga ke akhir hayat and semoga segala urusan dipermudahkan amin..
[-O< 


p/s: kadang-kadang perselisihan faham itu ada bagusnya juga untuk kita kenal pasangan kita dengan lebih dekat lagi.Setuju?/:) 




11 comments:

LiNda said...

Alhamdulillah da setahun ye. Linda pun dah 5 thun dgn si dia ..Fana, selalunye perselisihan paham tu akn merapatkn kite lagi sebenarnye. yg penting tolak ansur n jgn ego tggi kan..:)

pelangi chenta said...

tolak ansur dalam hubungan sangat penting.dan kalau buat salah cecepat minta maaf.insya allah pasti hubungan akan bahagia.selamat menempuh alam bahagia

Cik Nanard said...

alhamdulillah ^^

cik mah said...

alhamdulillah...xlama dah nk bersatu selamanya kan....

yaya ade said...

alhamdulillah. cepat2 la kawin :)

aReLaN said...

hohoho...dah tak lama lagi eh??bila tarikhnya tu??nanti jangan lupa jemput tau.

Fana | Aqim said...

Linda | Alhamdulilah..yup!betul kate linda tuh, kalau cool je..boring la..kan..kan..hehe

Pelangi! Yup!exactly..thanks dear..:)

Cik nanard,Cik Mah,Yaya Ade | Time kasih kawan-kawan..InsyaAllah, doakan yang terbaik ye :)

Arelan | haa la..dah nak kawen dah aku nih..InsyaAllah aku jemput punye..tapi ko kena la datang.. heee

fatehamohamed said...

wee.e..thaniha..lama tu 5 tahuuu..mesti dah mcm3 lalu kann..skrg tgu nak kahwinn jek..semoga semua selamatt:)
)

Alyn said...

Lame dah x bukak blog ni :p baru nak blogwalking ! Im happy for you too dear, x lame dah boleh kire jari bpe hari je lg tinggal fana jadi puan kan kan :)

Fana | Aqim said...

fateha | sangat la bermacam2 dear..huhu..but alhamdulilah..we managed it !! :)

alyn | alyn!! tau takpe..dah tak lame da nih..agaga

Lynn Damya said...

alhmdulillah, semoga semuanya berjalan lancar, amin~~~ setuju ! ;)

 
Images by Freepik