Tuesday, 15 January 2013

Our house

Assalamualaikum[-O<

Lepas je aku dapat surat pindah ke KL..terus aku usha-usha rumah sewa kat sana.Ialah, kalau sebelum ini takla risau kan..sekarang inilah baru terhegeh-hegeh nak risau:-<.Pulak tuh, menjadi-jadi risaunya bila dapat tahu dia tak dapat kuarters lagi..ayoyoyo8-}.Kusut betul jadinyab-(.

Tungkus lumus aku cari sana sini tapi cari online jelah kan sebab jauh sangat la pula aku nak turun sana sebab nak cari rumah.Itu pun belum tentu dapat lagi.So, aku serahkan je pada dia untuk survey-survey rumah kat sana plus tanya kat kawan-kawan..pasang kaki juga la kan..:-<.

Dan akhirnya..
Yes..akhirnya.....

Tadaaaaaaaaa..

kitaorang dapat juga rumah:D/.Rumah ini pun daripada ex-bos dia yang nak pergi belajar kat Eropah sana dan rumah tu pulak sebenarnya dia nak jual tapi dengan kebaikkan yang ada pada diri dia, dia bagi kita orang sewa..>:D<.Alhamdulilah..semoga murah rezeki beliau[-O<.

Seriously goyang kaki je aku kan..tak menolong satu apa pun dia bersihkan rumah..huhu;)).Mintak ampun ye awak..saya jauh..nak wat acane kan..:(
Tapi tak apa..awak kan nak jadi suami yang mithali kan..kan..kan..;;).So,kenalah berusaha sikit..;))

Oleh sebab dia nak ke Eropah..maka barang-barang dalam rumah tuh pun ada yang dia let go murah-murah  je kat kita orang termasuklah..set meja makan dan juga sofa..;;).Alhamdulilah..[-O<

And sekali lagi murah rezeki kita orang, bila bos dia yang sekarang ini Sharmila nak bagi free-free macam tuh je rak tv beserta TV!! & rak dapur gas..yang baru pulakk tuh!! ALHAMDULILAH..[-O<.
Thanks a lot Sharmila>:D<
Sangat sangat bersyukur dengan apa yang diberikan oleh-MU[-O<.Semuanya berjalan tersusun rapi..
Alhamdulilah[-O<
Untunglaa ada bos baik kan..;))

So,sekarang ini, tinggal nak cari katil je..bagi barang-barang besar la..tak termasuk barang kecik-kecik
Anyone yang nak sponsor??/:)haha..:))
nampak batak tak?:)).opss!:DSorry!:D

So, kalau korang tau mana-mana yang ada buat SALE!! laju-laju bagi tau aku ok..;;)
Alah nak beli katil yang murah-murah je..;;)

9 comments:

Yana Khai said...

siot tol...hahahaa...

nk tgk bilik tido...wakakakakaakaa

Fana | Aqim said...

overdose ko nih..hahaha

Yana Khai said...

excited...weh mlm nnt ak kol ko lepas balik keje..ade setori...hahahaha

cik mah said...

bestnyer...semua dah ade ek..setel dah...

Fana | Aqim said...

yana | oke2..gosip ea..

cik mah|alhamdulilah..bawak baju je masuk umah..heheh

S.U.R.I.A. said...

murah rezeki awakk..tahniah....

orked violet @ SYA said...

hehe.comeL! best nye nnk dok same nnti

Sya ps kawen pon maybe PJJ dLu dLm 2-3 thn. wahhh..confident! hahaha

Fana | Aqim said...

Suria | alhamdulilah..thanks dear

sya | nak ckp excited boleh tak?hahah..alah takpe..lau jauh boleh rindu rinduan gitu..ahakz! :)

Yana Libra said...

Alhamdulillah dipermudahkan~ hehe :)

 
Images by Freepik