Thursday, 17 January 2013

Idea for Candy Buffet

Assalamualaikum[-O<

16 DAYS TO GO...
:D/lalalalalalala:D/
Amboii..over tauu aku ini..haha:)).

Candy Buffet!
Ok aku tahu korang semua mesti dah maklum benar dengan benda alah ini.Hajat dihati memang la teringin benar nak buat..tapi bila memikirkan keperluan untuk candy buffet ini..tetiba aku rasa macam "ok!tak kose aku nak memikir!:-j"So, the answer is malas buat(:|..
But, good news for me..sebab tetiba kawan aku offer diri nak buatkan candy buffet ini.Aku macam amaigad!!Seriously???:-Owah..best!best!best!!:D/
Pucuk dicita ulam mendatang la kan..;)).
Alhamdulilah..tapi aku sempat juga pesan kat dia..
"aku pengantin budget weh!boleh ke?"
"Alah..tak kisah..aku ikut budget ko..berapa mau?50?100?200?
Arhhh!Bisa diatur!"

Kalau macam inilah caranya..memang mudah kerja aku..hehe;)).Bagi je duit and tau-tau dah siap..>:D<.

Tadaaaaaaaaa...
Candy Buffet 1
 Candy Buffet 2
  Candy Buffet 3
 Candy Buffet 4

Oppssssss..ini bukan candy buffet aku ea..ini sumber google je..;)).Kalau nak tengok aku punya candy buffet tunggu majlis aku oke!;;).

Macam manala rupanya nanti ek..:-?.Aku sendiri pun tertanya-tanya:))

12 comments:

cik mah said...

Yg simple itulah yg cntikkan....

Fana | Aqim said...

cik mah..tau takpe..nampak nicesss!!

zurakisha said...

OK LA KLO BUAT CANDY BUFFET ,, SESUAI TOK BEBUDAK NNT TOK ORG BESAR JUGAK HEHEHEHE

hananhadila said...

mesti best nanti :D

LiNda said...

huhu..linda x buat pun candy buffet..malasss. Pape pun gud luck dear, mesti dah dup dap giler kan :)

mizerni said...

omygad..omygad..tiba2 aku lak yg nebes..insyallah evrythng will run smoothly..

syafiqakarim said...

yg bersederhana tp cool
hahaha

Fana | Aqim said...

Zura | haha..yang besar2 tuh yang eksaited lebih nanti..hehe

Hanan | mesti2..hehe..

Linda | mula-mula fana pun malas jugak..tp dah ade kawan yg nak tlg rajinkan haha..serah tugas jelah..hehe

Ernie | amaigad!!hahahah..InsyaAllah..best of luck weh!

Syafiqkarim | betol tuh!!biar sederhana tapi menarik!! auchh!

mizerni said...

tak nak baca entry ni..nebes..

orked violet @ SYA said...

Sya pon tringin nk wat candy buffet tp budget jadik penghalang. uwaaa...

fana, aritu kan, milkadeal rasenye, ade wat offer choc fountain machine RM99 jek. murah kan?? nyesaL xbeLI! hoho

Fana | Aqim said...

eny | pulok..nebes leteww..hahah

sya | serious??wahhh..nyesalnye!!!

alisha said...

nampak cantik je...jemput singgah :)

 
Images by Freepik