Friday, 25 January 2013

Majlis makan makan with officemate

Assalamualaikum[-O<

Tinggal lebih kurang seminggu je lagi aku nak tawen:-S.Apa perasaan yang aku patut rasa sekarang ini ye?
Suka?sedih?nervous?risau?errmm..aku rasa semuanya bercampur-campur dah ini:-S
Tapi apa yang merisaukan aku sekarang ini penyakit aku ini tak elok lagi!!:((.Entah aku pun tak tau kenapa aku asyik berak-berak je sekarang ini sejak dari hari Ahad sampailah sekarang..ayoyo@-).
Bila pergi klinik, doktor cakap aku gastrik..bukan cirit birit.Pelik juga, kena gastrik pun boleh jadi macam ini ke?Maybe seabb aku hantu makan pedas and kebetulan hari sabtu nya tuh pulak, dari pagi sampai ke malam aku makan makanan pedas.Sebab tuh boleh jadi kott..
Ermm, tapi susah la macam ini kalau asyik nak berak je..:((.Ada juga kang atas pelamin aku main pause sekejap sebab pengantin perempuan nak pergi toilet!omaiii:-S.

Tapi, alhamdulilah la juga, sebab takda lah  aku kerap sangat membuang macam first first kena hariitu.Aiyakk boleh pengsan woo..kering bibir aku asik membuang je..8-X.Adehh..Nasib baiklah dah berkurang la sikit and hope akan baik sepenuhnya sebab dah tinggal seminggu je lagi!!:-O

Oh ya..hari Jumaat lepas, aku di "celebrate" oleh officemate aku.Al-maklumlah aku kan dapat pindah ke Kuala Lumpur..haruslah nak ada makan-makan ini kan;)).Tengah hari tuh diaorang bawak aku lunch:>

Wow! memang super duper kenyang! haha..:)).Tengok bergelimpangan sudu garpu dan pisau kat atas pinggan sebab diaorang turut sama tolong habiskan makanan aku..huhu;)).Aku memang tak habis la jawabnya..seriously kenyang.Kalau aku tahu dia orang nak belanja aku makan SR dari pagi lagi aku tak payah makan..:))

Apa-apa pun thanks guys!! walaupun aku ini bukanlah jenis yang rapat dengan officemate aku tapi kalau dah hari-hari pergi kerja tengok muka,makan,cakap,gosip dengan dia orang kira kawanla juga kan..kalau tak kawan nak jadi apa pulak?Kera sumbang nanti beb!hehe;))
thanks xoxoxox also for the gift!
*lupa nak capture! hee

Ok!hari ini giliran bos aku sendiri pula nak payungg makan bersekali dengan budak-budak unit aku yang ada 6 ketul je.Wahh..selalu benar orang belanja makan..gemukss jugak aku dibuatnya..hahaha:))

Ok la..see yaa..;;)

4 comments:

fatehamohamed said...

wahhh..best gile org banje makan kat secret recipe..heeee..congtratulation in advance fana:D

orked violet @ SYA said...

cirit birit boleh kurus (tetibe)
huhu

Fana | Aqim said...

teha | kenyangg!! hahaha..thanks teha :)

orked | haha..tp fana nak gemuks sikit..kurus sangat nih..hahah

aReLaN said...

huhuhuh...saya pon gi makan secret recipe minggu lepas.tapi makan kek jela. :P

 
Images by Freepik