Tuesday, 29 January 2013

Blackout!

Assalamualaikum[-O<

Mood cuti sudah datang!! tapi di saat-saat aku nak cuti inilah banyak kerja yang tertangguh..adoii..#-o.

And hari ini untuk pengetahuan korang..UTM blackout!!
aku tak pasti punca kejadian pasal apa tapi yang pasti..aku tak boleh buat kerja sebab tak ada elektrik...sobs..:(*padahal dalam hati suka gilak! haha 

Pagi tadi sampai je kat tempat kerja,aku dah nampak asap hitam kepul-kepul..Ingat orang bakar sampah je..kejap lagi molek je depan aku bomba lalu kan..:-SS

Sumber : FB photographer UTM

Apa-apa pun kita tunggu je berita selanjutnya ok..:-S

And aku?
dah tak hirau sangat dah  kerja kat office ini , sebab mood nak cuti tuh sudah melampau-lampau buaknya..<:-P.Mood nak ber cool blog pun  cuti jugak ini..heee;))

Merah mak ngah sekali aku! 
February are coming!!
Jumpa nanti ok..hiks! ;))

Salam sayang..


4 comments:

aReLaN said...

tak sabar menunggu februari nampak.hehehe

LiNda said...

hehehe,,,x sbr dah tu. de terbakar pape ke?

fatehamohamed said...

woaaahh bestnye blackout..hahahahha...xsabar dah nak tgu feb lettew:p

Fana | Aqim said...

arelan | haha..excited lebih je nih

Linda | alhamdulilah takde ape yg terbakar..cume pencawang je..orang2 selamat :)

teha | haha..best sebab tak buat keje ea..haha.. :)

 
Images by Freepik