Wednesday, 3 April 2013

Neng Neng Nong Neng

Assalamualaikum[-O<

Neng Neng Nong Neng...:D/
Neng Neng Nong Neng...:D/

Amboii bukan main lagi kan..dok ber neng neng nong neng..
Well, korang pernah dengar tak lagu neng neng nong neng ini.Ok fine! sound macam entah ke hape-hape lah kan..tapi jangan korang pandang rendah pada lagu ini tau.Haaa sebab apa aku cakap cengitu?sebab lagu ini nilainya 5juta okayy..:>kau hado?
Why??tak percayakah??meh sini aku tunjuk bukti>:/

Haaa..see!! i told you already 5 juta kan..kan..5 juta Rupiah gitu!B-).Believe it or not..wa caya sama lu la Ahmad Dhani:)>- dan dan time tuh juga dia beli lagu tuh daripada bapak Ridho.

 Haa,video yang kat bawah ini pula lagu Neng Neng Nong Neng Ahmad Dhani yang punyaaa...hahahaha>:)(ikut stail Ahmad Albab sikit)
Jom dengar!
So,How it's?memang terbaik la kan..macam inilah yang dikatakan betul-betul orang seni.Sedang kita dok tergelak gelak:)) kan M.Ridho tuh dia pulak sibuk  memikir*-:)pasal lagu tuh and now as you all can see lagu tuh dah jadi top kot!ohsem kan.

So, lepas ini korang jangan pandang rendah pada penjual roti tau,sebab dia orang pun mampu gubah lagu yang best-best.Lepas ini alamatnya naiklah market penjual roti di seluruh dunia kan..hiks!;))curlass okayy.:-j.Erk??Motif????:-/

Apa-apa pun kita sebagai manusia tak perlu memandang rendah pada kemampuan orang lain sebenarnya,
sebab hakikatnya
yang bodoh boleh jadi pandai
yang pandai boleh jadi bodoh
dan kadang-kadang
yang betul jadi salah
yang salah itu jadi betul
walau setinggi mana pun kita berada, tapi hakikatnya kita tetap sama pada-NYA
kerana yang membezakan kita sesama manusia adalah amal dan taqwa.
korang paham kan apa aku merepek ini.Harap-harap faham la..al-maklum la..mood petang-petang cenggini kepala aku ber nong neng nong neng sikit..(:|

Ok daa..

7 comments:

Tomadicci said...

perhhhh terbaek laaa... tu laa walaupon dia penjual roti je... dia mampu untuk berkarya... perhhh tabik roket laa...

Fana | Aqim said...

yeah bebeh! siapa sangka kan kan kan..

Yana Libra said...

lagu ni mula2 dgr pelik..huhu..



p/s:lama tak dtg sini..bz giler2 skang ni...huhu~

Fana | Aqim said...

kalau dengar lame2 mesti rase best!

zurakisha said...

nak tye la mcm mne nk buat simbol emotion kat dlm post ni ye,, boleh x tlg ajarkn ;)

Fana | Aqim said...

hai zura fana amik kat sini je
http://sumeet.info/hacks/emoticons.html..hehe..

zurakisha said...

zura dh buat tp xjadi lah

 
Images by Freepik