Tuesday, 2 April 2013

Open for order

Assalamualaikum[-O<

Okay guys!! seperti yang korang tengok pada side kanan blog ini, aku ada buat sewa beberapa item iaitu : -

Easel/Stand Art 

Dulang hantaran (6)

Selain dari tuh, aku ada juga jual white paper bag.So, korang boleh request nak print nama korang macam dalam gambar or whatever lah kat paper bag tuh sesuai dengan tema majlis korang.;))

Paper bag
Kalau nak tahu lebih lanjut pasal paper bag ini dijemput email ke alamat fana_akim@yahoo.com

Pasal harga takyah susah-susah risau or seram or seriau:-j sebab aku bagi baikk punya deal harga dengan korang.So, cepat-cepatlah email i uollsss..>:/hiks! ;))




11 comments:

orked violet @ SYA said...

easelll!!!! rmai org nak tu! Sya wedding Lmbt Lg. so xplan Lg psL props/deco. NNti kLw sya nak Sya contact Fana =)

Fana | Aqim said...

auww..okeh bebeh.. :)

Yana Libra said...

buat bisnes lak lepas kahwin ni ye..hehe~

Fana | Aqim said...

haah..cari duit lebih sikit..hehe..

HaFizaH aYu said...

paper bag tu cantik

Fana | Aqim said...

hafizah mau order ke?meh2..email kite..hiks! :)

BiNafSha DiaNa said...

dear..pm 1 items nh yea..
nurdiana@yspsah.com..
tq

BiNafSha DiaNa said...

sorry..3 items..semua la kiranya

nur adiba mohd akil said...

Hiiii....brp easel awk ada?thankss

Fana | Aqim said...

nur adiba | kite just ade satu je..:)

cardbymyan said...

hai

kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
ada paperbag, sticker, tag & card :)

tq tuan tanah

Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


tq :)

 
Images by Freepik