Wednesday, 3 July 2013

Floria Putrajaya 2013

Assalamualaikum[-O<

Seperti semua sedia maklum Floria Putrajaya baru je menamatkan acaranya pada hari kelmarin and aku sempat la jugak laki bini dok meramaikan lagi umat pada hari kejadian..peace!:)>-
.Floria Putrajaya 2013 kali ini aku rasa macam tak banyak beza pun dengan tahun lepas..bunga, bot berhias, bunga api..semua still sama macam tahun lepas.Tapi tak taula pulak kalau ada yang lain dari yang lain yang aku tak perasan..haa korang yang pergi tuh cecite sikit kot ada yang lain.

Well, aku percaya and amat yakin sekali..kalau dah pergi floria tuh, haruslah ada sesi snap snap kan..;)).Alah, sama jelah macam aku.Free-free je jadi model tak berbayar dan taqim pulak jadi photographer tak berbayar..syok sendiri namanya ini..;)).

Oklah, malas nak cakap banyak aku tepek gambar aje la ye..saja buat kenangan aku laki bini.Al-maklumla, sekarang ini susah benar nak keluar berdua dengan dia.Asal nak keluar, ada je aktiviti dia..So,apa lagi, pantang tengok dia bergelimpang je depan tv, teros cekau dia jadi driver masa kejadian..hiks!;)).

 Here we're!!! Floria Putrajaya 2013!!!
*abaikan orang sebelah!

 Cantik kan! aku panggil pokok ini pokok orang kaya..sebab aku selalu nampak pokok ini kat rumah orang-orang kaya je..hiks!

 orkid!! love it!
 orkid juga!!

 haish!! debab pulak aku rasa diri aku ini..kembang benar da pipi tuh oii![-O<

 Ini dedaun berlubang..aku tak sure depa punch sendiri or memang semula jadi macam tuh..hiks!
SubahanALLAH[-O<

Suka tengok bunga ini..color yang terang..kalau letak depan rumah..dari jauh orang dah nampak..8-|

sunguh-sunguh benar lah sangat kann aku nih..#:-S

cehh..gaya je ini..:-/ 

rehat sekejap!boleh kurus aku dibuatnya berjalan satu floria ini..fuhh..#:-S

cehh..termenung pulak dia..eleh,buat-buat je nih..hiks
;))

mari-mari awek comot nak ke bendang..>:/

Ok, berangan nak jadi duta camera la sangat kan..ala-ala lisa surihani gitu..tapi camera cikaib-(
al-maklum belum mampu lagi..hiks! ;))

Ok!cukup-cukup..aku rasa makin muntah hijau korang dibuatnya:-&.sebab gambar aku saja..kata pergi floria..berapa sangatlah kan aku amik gambar bunga..hakhak.. :))

p/s: hamik kauu puas hati aku dapat berkepit dengan dia satu hari suntuk.Kali ini memang kena ikat benar kaki dia satu hari..hiks!
*eleh satu hari je pun..

tapi this week Taqim nak poie Terengganu..:(Hadoii tinggal aku sensorang,niat hati nak follow, tapi kerja la pulak, nak cari orang ganti..too late:(.So, kena tinggal la jawabnya..sobs:(
#sedih:(
 #jumpa lagi.tata

6 comments:

aisyah kz said...

bestnye! teringin nk pegi tp xkesampaian..
huhuhu..

Fana Aqim said...

asiyah | takpe..tiap-tiap tahun ade..nanti pegi ye.. :)

eira said...

pergh kak dewi dh pandai jalan pakai heels siakkk..klu dl pkai flat shoes je...hahaha

Fana Aqim said...

eira | haruslah pakai heels!sebab kne pakse..husband ckp kalau nak jalan dgn dia, kena pakai heels takmo pakai flat, cam jalan dengan adik! haha..sabo jelahh..

Alyn said...

dua dua comel ! mukaaaa sama :DD

Fana Aqim said...

alyn |auwww same ke!??hehe

 
Images by Freepik