Wednesday, 9 October 2013

Idea Hantaran

Assalamualaikum[-O<

Aku tahu mesti ramai yang kat luar sana tengah merangkak-rangkak nak cari idea untuk majlis perkahwinan kan.Al-maklum jela mak jemah kann..:-jdekat-dekat akhir tahun ini, of course la kan ramai yang nak naik pelamin..Kalau tak akhir tahun ini, mesti awal tahun depan kan..kan..kan..:> Ok la, aku tahu korang pun dah pening baca aku merapu..So, check it out jelah gambar-gambar hantaran kat bawah ini.Mana lah tahu kot boleh bagi some ideas or inspirasi pada uolls! :-j



 Tema putih suci giteww.. sejuk je mata memandang! >:D<



 Tema cream + soft green.Totally suka!!>:D<




Hoii! siapa minat color pinkish pinkish ini mesti suka yang ini sebab sweet sangat okay!;;)






 Oh!orked!! aku memang suka kombinasi yang ini! semuanya nampak perfect plus aku suka bunga orkid!Jarang aku rasa orang gubah hantaran guna orkid.Satu kelainan kalau korang buat macam ini.:x



 #AllpicturekredittoRatioDesign

Yang ini pun cantik juga..just nice.simple je.Ok la kan, aku rasa di  pattern zaman sekarang ini suka yang simple, semakin sedikit hiasan hantarannya, makan semakin cantikla rupanya! Erkk! dah kenapa aku ini kan buat hipotesis bagai pulak.. adess..

 Design hantaran sekarang ini aku tengok memang tiptop! buat aku rasa macam nak kahwin lagi sekali pulak.Tapi dengan orang yang sama laa.. of course! my husband now! hiks!

#rindu weh nak buat preparation kahwin! korang yang ex bride rindu tak?

Oh ye! Memandangkan aku akan coming out dengan satu projek ehem ehem..So, aku nak mintak korang support page aku ini ok! and kalau sudi lapangkan la masa untuk jenguk
Orchid Boutique
 Orchid Boutique Page

Thanks xoxo! 

4 comments:

S. Faezah said...

suka yg ada cermin tu..tgh berkira2 nak buat utk kawen nnt..hihihi

ezyra daniel said...

tetiba plak rasa ecxited nak kawen da haha tapi umur stil muda lagi la

Fana Aqim said...

Faezah | kan.. haa boleh la dijadikan inspirasi nanti.. :)

Ezyra | haha..kahwin tuh tak kira tua muda dik.. :)

Yna said...

wah..cantiknya..fall in luv..=)

 
Images by Freepik