Saturday, 30 November 2013

Idea baju kahwin

Assalamualaikum[-O<

Happy weekand uolls!<:-P hope weekand korang dipenuhkan dengan aktiviti-aktiviti yang beri manfaat ok.Dah namanya pun weekand kan of course la harus kita nikmatinya setelah penat bekerja 9 jam sehari or maybe more,bangun pagi  seminggu 7 hari tanpa tidur balik! Haa! bila dah dapat cuti dua hari ini, apa lagi..tidooo jelaa.. hahaha..:))
Ok itu maybe pada uolls yang bekerja shift tak cukup rehat bagai kan.But for bride to be kat luar sana,waktu weekand la waktu yang korang perlu manfaatkan betul-betul.Lebih-lebih lagi bila date majlis dah nak dekat.Jantung pun dup dap dup sebab banyak benda tak siap lagi..:-SStress!! high blood pressure jadinya..:((

Oleh itu, aku kembali menulis kat sini, untuk bagi sikit inspirasi kat korang tentang baju! Al-maklumlah..dekat-dekat akhir tahun ini, banyak benauu MEGA SALE!@-)hiks! jadi peluang macam inilah yang paling ditunggu-tunggu uolls nak beli barang hantaran la..nak beli kain la.. haaa, macam-macam lagi la.. So, kat sini aku bagi sikit inspirasi kat korang sebelum korang dok pergi beli kain kat Jakel sana tuh.. Sebab, sebelum nak buat baju, korang haruslah fikir design macam mana korang nak buat..:-/takut nanti, kain tak cukup pulak.. tak  memasal kain senteng.Euwww.. cacat ok! :-/So, jom check it out darls!!













credit all pic to arma,nurith,maria,namee and google.

So gojes right!! apa tunggu lagi?make your decision now girls!!!

2 comments:

S. Faezah said...

taste kita sama la! sy pon suka yg simple2 camni ^^

Fana Aqim said...

kan? sweet sweet gitu.. lagipun kalau banyak sangat beads bagai2 sangat rimas..hehe

 
Images by Freepik